""
""

Šta je s golmanima? Krivci Kasiljas i Ter Štegen se ljutili na saigrače, obrukali se Ospina, Edurado, Ščensni... (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.09.15. | 23:37

Neverovatni kiksevi čuvara mreže obeležili veče u Ligi šampiona

Goleade i greške golmana su obeležili orvi dan drugog kola Loige šampiona. Čuvari mreže su čašćavali na sve strane, a neki kiksevi su zasita bili neverovatni.

Izabrane vesti

Krenimo od Barselone i Mark-Andre Ter Štegena. Nemački golman je očajnoj formi u poslednje vreme, prima golove kao na traci, a i večeras je njegova loša procena prethodila golu Papadopulosa koji je posle kornera Čahlanoglua zatresao mrežu Katalonaca. Ter Štegen je krivca za lošu procenu lopte našao u Luisu Suareza sa kojim se vrbalno obračunao…

Kiks večeri je ipak pogodak Olimpijakosa protiv Arsanala. Tačnije, David Ospina je sam sebi dao gol i naterao Vengera da zažali što je Petra Čeha ostavio na klupi.

Očajan je bio i Vojčeh Ščensni u porazu Rome u gostima kod Bate Borisova. Neverovatno je kakav prvi gol mu je dao Filip Mladenović…

Poput Ter Štegena, krivca za primljeni gol u saigračima je našao i Iker Kasiljas. Izjednačujući gol Čelsija protiv Porta je došao posle sjajnog udarca Vilijana iz slobodnjaka, ali se mori istaći da krivica leži i u Kasiljasu koji je pokrivao taj ugao. I okrivio je saigrače. Doduše, Iker se iskupio sa dve sjajne intervencije posle pokušaja Pedra i Dijega Koste.

U debaklu Dinama u Minhenu, jedan od tragičara je bio portugalski golman Eduardo koji snosi krivicu za dva gola…

I kod Volktovog gola za Arsenal, veliki deo krivice leži u španskom golmanu Robertu koji je morao mnogo bolje da interveniše…

Sva sreća pa na ovoj neslavnoj listi nema našeg reprezentativca Predraga Rajkovića koji zaista nije mogao ništa kod golova koje je njegov Makabi primio od kijevskog Dinama.

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaMark Andre Ter ŠtegenLiga šampionaIker KasiljasEvropaEduardoDavid Ospina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara