""
""

Šta je Vilfred Zaha uradio Rusima! Ringišpil (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.03.17. | 19:22

Obala Slonovače ulepšala selektorski debi Marka Vilmotsa u Krasnodaru - 2:0

Spektakularni golovi ukrasili su debi Marka Vilmotsa na selektorskoj stolici Obale Slonovače. Belgijski strateg preuzeo je popularne Slonove posle njihovog debakla na Kupu Afričkih nacija i odmah najavio da stremi velikim delima, jer je u prijateljskom meču oborio na pleća Rusiju u Krasnodaru - 2:0.

Afrikanci su do pobede došli zahvaljujući pogocima Džonatana Kodžije, napadača Aston Vile, koji je u 30. minutu iskorisito brzinske sposobnosti, otresao s leđa Kutepova, a onda pogodio dalji ugao gola Igora Akinfejeva.

Izabrane vesti

Rusi su ponovo imali problem u organizaciji igre, držali su loptu, ali su retko stvarali šanse, a definitivno su potonuli u 70. minutu. Tad je minijaturu napraivo Vilfred Zaha, napadač Kristal Palasa, koji je početkom godine promenio reprezentaciju, jer mu je FIFA dozvolila da posle mlade selekcije Engleske igra za svoju otadžbinu. Dao je već jedan gol na Kupu nacija, ali ovaj danas je prama umetnost. Zaleteo se nekadašnji fudbaler Mančester junajteda na odbranu Rusa, prevario četiri igrača i pogodio za 2:0.

Prelepo!

Rusi će narednu proveru imatu u utorak protiv Belgije, dok Obala Slonovače u ponedeljak igra sa Senegalom.

(FOTO: Action images)


tagovi

Evropameđunarodni fudbalObala SlonovačePrijateljske utakmicereprezentativni fudbalRusijaVilfred Zaha

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara