Šta to Lester radi u Belgiji?

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.09.18. | 14:05

"Vlasnici Lestera uložili su ogroman novac u Leven. Napravili su terene, pojačali konkurenciju, ali pomaka nije bilo u prva četiri kola. Aud Heverle se nalazi u sredini tabele i krajnje je vreme da krene ka vrhu", kaže Damir Mirvić

Belgija već godinama unazad važi za jednog od najvećih rasadnika fudbalskih talenata na planeti. Naravno, to nije promaklo krupnijim ribama koje čitavu situaciju gledaju da okrenu na svoju vodenicu i izvuku profit bilo finansijski, bilo rezultatski. Jedna njih je Lester, koji je pre oko godinu i po dana kupio Aud Heverle Leven. Tačnije, preuzela ga je King Pauer grupa na čijem je čelu tajlandski biznismen i vlasnik Lestera Višaji Šrivadanapabha. Zato ni ne treba da čudi što je trener Levena upravo bivši šef struke Lisica Najdžel Pirson.

Sve ovo neka vam bude negde u glavi kada budete sastavljali tikete, može da pomogne u ovim "sušnim" danima.
"Vlasnici Lestera uložili su ogroman novac u Leven. Napravili su terene, pojačali konkurenciju, ali pomaka nije bilo u prva četiri kola. Aud Heverle se nalazi u sredini tabele i krajnje je vreme da krene ka vrhu", rekao je za Damir Mirvić za TIP Novosti.

Izabrane vesti

Defanzivac Maldegema već dugi niz godina živi i radi u Belgiji tako da njegove reči imaju ogromnu težinu.
"Mehelen je sa novim trenerom u prošlom kolu osvojio prve bodove. Sada igra mnogo bolje pa bi trijumfom mogao da završi i gostovanje Sent Žiloazu", kazao je Mirvić.

Dakle, kada je reč o današnjim mečevima, probajte sa dvojkom na Leven. Mirvić predlaže i keca na Vesterlo, ali je uvereniji je u dvojku na Leven, gde je gađao i kombinaciju sa GG.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 17:00 1821 BEL 2 Lommel - Leuven ki 2 2,70
Ukupna kvota2,70

BELGIJA 2 - 5. KOLO:

Subota

17.00: (2,65) Lomel  (3,00)  Leven (2,70) 
20.30:  (1,80) Vesterlo  (3,45)  Tubiz (4,30) 

Nedelja

14.30:  (3,70) San Žiloaz  (3,35)  Mehelen (1,95) 
18.00:  (3,00) Ruselare  (3,20)  Beršot (2,30)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

BelgijaLevenLester

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara