""
""

Staridž hoće da ide, Liverpul nema ništa protiv, ali 60.000.000 funti...

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.02.16. | 12:49

...o tome na Enfildu mogu samo da sanjaju

Nekoliko engleskih tabloida, ali i lokalnih listova iz Liverpula, objavilo je danas da se Danijel Staridž zasitio kritika javnosti zbog svojih čestih povreda i da želi da na kraju sezone napusti Enfild

Staridža je navodno najviše pogodilo što je i Jirgen Klop javno izneo svoje frustracije zbog konstantnog odsustvovanja sa terena 26-godišnjeg napadača koji je 2013. stigao među Redse iz Čelsija za 15.000.000 evra.

Izabrane vesti

Englezi pišu da u Liverpulu ćutanjem praktično diskretno skreću pažnju zainteresovanim stranama da su spremni da sasulušaju sve ponude, ali takođe se navodi da je suludo pričati o cifri od 60.000.000 funti koja se pominjala recimo prošle godine. Uzumajući sve u obzir, a pre svega sklonost ka povredama, stoji u jednom u tekstova, Klop bi mogao najviše da inkasira 20.000.000 funti. 

Za Stardiža je zainteresovano nekoliko klubova, a ponajviše se priča i piše o Arsenalu, pošto je engleskog reprezentativca Venger želeo i te 2013, kada je napuštao Stamford Bridž. Siatuaciju prate još oba Mančestera, Čelsi, Totenhem i Vest Hem.

Želja Danijela Staridža za novim početkom u nekoj drugoj stredini mogla bi značajno da ubrza eventualni transfer. On se juče vratio treninzima nakon poslednje, dvomesečne pauze...  

(foto: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016Premijer ligaLiverpulEvropaEngleskaDanijel Staridž

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara