""
""

Stigla i ponuda za Ardu Turana: 50.000.000 evra za tri godine!

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.12.16. | 13:17

Taman kada je Turčin proigrao u Barseloni...

Bilo mu je potrebno godinu dana da u Barseloni pokaže zašto je doveden kao veliko pojačanje, a kada je napokon počeo da pruža igre na nivou iz Atletika, Arda Turan bi mogao da napusti Kamp Nou.

Izabrane vesti

Turčin koji su u poslednje vreme igra u odličnoj formi je novo u nizu zvučnih fudbalskih imena koja su dobila basnoslovne ponude iz Kine. Prema pisanju turskih medija Arda Turan bi narednog januara mogao da se preseli u redove kineskog šampion Guangdžou Evergrandea, a za ugovor na Dalekom istoku bi mogao da bude nagrađen sa čak 50.000.000 evra. Toliko mu kineski šampion nudi za tri godine saradnje. Što je skoro 17.000.000 evra po sezoni, pa bi Arda mogao da uđe na listu od 10 najplaćenijih fudbalera na svetu.

Turčin je i prošlog leta imao bogate ponude iz Kine, ali je rešio da ostane u Barseloni i dokaže se. Odigrao je više nego dobru polusezonu u kojoj je postigao 11 golova, od čega dva het-trika i postao je opcija na koju Luis Enrike računa.

Sada su Barsa i Arda Turan opet na iskušenju da li da prihvate veliki novac sa Dalekog istoka. Iako je popravio formu, Turčin je i dalje daleko od statusa standardnog prvotimca koji bi bio jedan od ključnih igrača kao što je to bilo u Atletiku.

(FOTO: Action images)


tagovi

Arda TuranEvropaGvangdžou EvergrandeKinameđunarodni fudbalPrimeraŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara