"Tomić se obraća sudiji Glođoviću u prisustvu Živka Šljukića"
"Tomić se obraća sudiji Glođoviću u prisustvu Živka Šljukića"

Stigla prijava protiv Tomića: Razvalio vrata svlačionice i vređao sudije

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.03.16. | 09:19

Šta se sve dešavalo po završetku 150. večitog derbija...

Tomić se obraća sudiji Glođoviću u prisustvu Živka ŠljukićaDelegat 150. večitog derbija, Nenad Nikolić prijavio je Ivana Tomića, zbog neprimerenih reakcija šefa stručnog štaba Partizana, po završetku utakmice sa Crvenom zvezdom.

Kako prenosi Sportski žurnal, Nikolić je protiv Tomića napisao prijavu, detaljno opisujući šta se dešavalo pošto je glavni arbitar Vlado Glođović označio kraj burnog susreta. Prema toj prijavi, Tomićeva meta bila su službena lica.
J... vam krv, da vam j... svima, sram vas bilo lopovi, da vam p... materina“, stoje navodne Tomićeve reči u jednom od izveštaja koji je, navodi Žurnal, dostavljen u Humsku 1 na izjašnjavanje, uz napomenu da je mladi trener po izlasku iz sudijske svlačionice izvalio vrata iz šarki.

Izabrane vesti

Isti listi dodaje da se Tomić nije izjasnio o incidentu odmah posle utakmice, a da su na zahtev delegata sudije dale izjavu.

Teži incident na stadionu Partizana izbegnut je zahvaljujući reakciji Živka Šljukića, komesara za bezbednost crno-belih i Milana Milijaša, sekretara stručnog štaba Parnog valjka, kao i Dragana Dimitrijevića Bugija, koga je klub zadužio da brine o bezbednosti sudija.

Podsetimo, zbog odluke da u 12. minutu derbija ne dosudi jedanaesterac posle kontakta Marka Petkovića i Nemanje Mihajlovića, a početkom drugog poluvremena poništi gol krilnog veziste crno-belih, glavni sudija Vlado Glođović se našao na meti trenera Partizana, koji je u utorak, hladne glave, rekao da „zamera sebi na takvom ponašaju i da nije čovek takvih reakcija.“

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Star sport)


tagovi

Vlado GlođovićSuperligaSrbijaFK PartizanNenad NikolićIvan Tomić150. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara