Stigli su i Neš i keš!

Vreme čitanja: 2min | ned. 11.03.18. | 10:19

Sunce opet greje Majorku

Ima nešto u suncu što privlači Stiva Neša. Legendarni NBA košarkaš i jedan od najboljih plejmejkera u istoriji igre pod obručima u javnosti je poznat kao pasionirani ljubitelj fudbala, i Totenhema. Ipak, kako (još) nije uspeo da postane deoničar Pevaca, Kanađanin je pre dve godine s grupom prijatelja, inače gazdom Finiks Sansa i njegovim zamenikom, postao većinski vlasnik kluba s Balearskih ostrva. Stigao je novac, ali za otplatu dugova, pa je nekadašnji finalista Kupa pobednika kupova prošle godine ispao u Treću ligu.

Više od tri i po decenije Majorka je bila daleko od Segunde B, ali se ove sezone snalazi kao da je nikada nije napuštala. Tim iz sunčane Palme vodi kolo u trećoj diviziji, sa osam bodova više od najbližeg pratioca i to deset rundi pre kraja ligaškog dela takmičenja. Opet, ni osetna bodovna razlika nije pokazatelj da je ekipa trenera Visentea Morena superiorna, pošto je Segunda B izuzetno tvrda i neefikasna. Primera radi, Majorka je lider, a u proseku na njenim utakmicama se postiže nešto manje od dva gola. Baš to je slučaj i sa drugoplasiranim drugim timom Viljareala, na čijim duelima padaju tačno dva pogotka, a koji u nedelju u podne dočekuje Majorku u derbiju 29. kola.

Izabrane vesti

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 12:00 8608 ŠPA3C Villareal II - Mallorca kmb X2&0-2 1,93
Ukupna kvota1,93

Viljareal B nije primio gol na tri poslednja susreta, kao i na šest od prethodnih osam domaćinstava. Ipak, drugi tim Žute podmornice poznat je po tome da veoma često remizira, pa nije čudo što nije zatresao mrežu na četiri od proteklih pet utakmica. Sa druge strane, Majorka je poražena samo dva puta na minulih 13 duela na strani, a na deset od pomenutih 13 gostovanja nije palo više od dva gola na meču. Prvi ovosezonski dvoboj pripao je domaćinu, koji je slavio minimalnim rezultatom, a mi i sada očekujemo da igra 0-2 neće da izneveri. Ko želi da rizikuje, može da doda X2, jer Majorka nema nameru da se zadržava u Segundi B.

ŠPANIJA 3 C - 29. KOLO:

Nedelja

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Action Images


tagovi

Stiv Neš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara