""
""

STILIJAN “LAVLJEG SRCA“: Kapiten Vile odlazi u penziju, navijači spremaju poseban ispraćaj!

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.05.13. | 12:14

Najvatrenije pristalice kluba iz Birmingema će na poslednjoj ovosezonskoj utakmici sa Viganom na DW stadionu organizovati "Dan Stilijana Petrova", na kojem će nositi dresove Seltika, Bugarske i Aston Vile, a posebnom koreografijom ispisaće "Petrov 19" u čast kapitena koji vodi tešku borbu sa leukemijom

 

Kapiten Aston Vile Stilijan Petrov saopštio je danas da je završio igračku karijeru kako bi nastavio tešku borbu protiv leukemije.

Izabrane vesti

Bugarski internacionalac se u martu prošle godine obratio lekaru zbog povišene temperature posle utakmice sa Arsenalom, kada je utvrđeno da ima leukemiju, a sada, godinu dana kasnije, ovaj 33-godišnjak će u subotu, na meču sa Čelsijem na Vila Parku, odšetati tradicionalni "krug zahvalnosti" zajedno sa porodicom, saigračima i prijateljima. 

Petrov je karijeru počeo u CSKA iz Sofije, a pre nego što je došao u Aston Vilu 2006. godine, sedam godina je nosio dres Seltika.
“Nikada nisam bio čovek koji je davao velike izjave. Uvek sam radio svoj posao i bio zahvalan saigračima, ljudima oko mene, a pre svega porodici što su bili uvek uz mene. Sada, kada mi je najteže, oni mi daju bezrezervnu podršku, Svojoj ženi Paulini i dečacima Kristijanu i Stilijanu dugujem svu ljubav ovog sveta, jer su me uvek voleli i podržavali u svemu“, rekao je Petrov u zvaničnom saopštenju.

Kako bi mu pružili maksimalnu podršku, navijači Aston Vile planiraju da poslednju utakmicu ove sezone posvete upravo svom kapitenu, a iako igraju protiv Vigana na DW stadionu, od uprave Latiksa dobili su dozvolu da organizuju “Dan Stilijana Petrova“. Najvatrenije pristalice Lavova planiraju da na utakmici nose dresove Seltika, Bugarske i Aston Vile, a uz to će napraviti i koreografiju sa natpisom “Petrov 19“. 

(FOTO: avfc.co.uk)


tagovi

Aston VilaEngleskaEvropaleukemijaPremijer ligaStilijan Petrov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara