""
""

Stiže prvo pojačanje: Mančester Junajted aktivira klauzulu u Dortmundu!

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.01.16. | 22:02

Svi ostrvski mediji tvrde da je klub sa Old Traforda večeras počeo pregovore sa Milionerima za raskid ugovora o pozajmici Adnana Januzaja

Prvo pojačanje Mančester Junajteda u novoj godini biće Adnan Januzaj.  Većina ostrvskih medija su večeras pozivajući se na izvore iz kluba otkrili da su počeli pregovori sa Borusijom Dortmund o raskidu ugovora o pozajmici.

Izabrane vesti

Januzaj se letos preselio iz Junajteda u Dortmund kao veliko pojačanje na jednogodišnju pozajmicu, ali nije ostavio nikakav ustisak i šest meseci pre planiranog roka će se vratiti na Old Traford. Prema nekim infromacijama, Junajted može da aktivira klauzulu o prevremnom raskidu pozajmice s obzirom na malu minutažu Belgijanca koji od dolaska nijednom nije našao mesto u startnoj postavi Borusije u Bundesligi.

Luj van Gal ni prošlohg leta nije rado pustio Januzaja da ide, ali mu je uslišio molbu jer je igrač tražio veću mintažu. Međutim, selidba u Dormund nije donela ništa dobro, tako da će se do kraja nedelje opet staviti na raspolaganje holandskom stručnjaku na Old Trafordu. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016Premijer ligaNemackaEvropaEngleskaBorusija DortmundAdnan Januzaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara