""
""

Stiže Riverov odgovor na Teveza: Pajac i Zeka posle 15 godina spremni da bace Monumental u trans! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 21.04.15. | 17:58

Slavni klub iz Buneos Ajresa će na tandem Osvaldo - Tevez odgovoriti ujedinjenjem nekadašnjih miljenika navijača Pabla Aimara i Havijera Saviole

Biće to paklen Superklasiko ako se obistine planovi i želje argentinskih velikana!

Izabrane vesti

Boka Juniors je zimus obradovala navijače dovođenjem Pabla Osvalda, a pravu bombu sprema za naredno leto kada se očekuje veliki povratak Karlosa Teveza.

Ali i ljuti rival River Plata je spremila odgovor. Takođe iz italijanske Serije A. Ime mu je Havijer Saviola. Velikan sa Monumentala je počeo pregovore sa nekadašnjim miljenikom navijača koji je igrajući za popularne Milionere bio najbolji mladi igrač sveta. Tada je žario i palio u tandemu sa Pablom Aimarom, tada takođe supertalentovanim mladićem. Prošlo je skoro 15 godina od kako su Saviola i Aimar odigrali poslednju utakmicu u tandemu za River, a san navijača slavnog kluba da ih opet vide u belom dresu sa crvenom štraftom je oživeo.

Pablo Aimar je nedavno posle teške povrede tetive počeo da trenira sa Riverom i očekuje se da se za dva meseca bude spreman za drugi debi na Monumentalu. Pregovori sa Saviolom idu u najboljem smeru jer Argentinac ima ugovor sa Veronom do kraja sezone, a nije se proslavio u dosadašnjem delu sezone pošto je postigao samo dva gola.

River sprem tandem koji je nekada bacao u trans tribine Monumentala. Tada je i Dijego Maradona dao čuvenu izjavu.
„Strašni klinci, šteta što su iz Rivera.“

Nisu više klinci, ali su i dalje magnet za publiku. Popularni Pajac (Aimar) i Zeka (Saviola) su i posle Rivera bili sigrači kada su nosili dres Benfike i argentinske reprezentacije, a sada imaju priliku da sve završe tao gde su počeli. 

(FOTO: Action images)


tagovi

River PlejtPablo Aimarmeđunarodni fudbalJužna AmerikaHavijer SaviolaBoka juniorsArgentina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara