"Hristo Stoičkov i Lionel Mesi"
"Hristo Stoičkov i Lionel Mesi"

Stoičkov o aferi Zlatna lopta i pokvarenim Francuzima: Muka mi je, Platini je premazan svim bojama

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.11.13. | 19:36

Legendarni Bugarin uveren da će prestižno priznanje završiti u rukama Riberija, ali samo zbog njegove nacionalnosti

Hristo Stoičkov i Lionel MesiHristo Stoičkov baš ne voli Francuze. Mišela Platinija posebno. Zašto? Zato što je uveren da je prvi čovek UEFA već sredio da Zlatna lopta ode u ruke asa Bajerna i što je još bitnije reprezentacije Francuske Frenka Riberija.

To što je Riberi vodio Bavarce do titule prvaka Evrope po mišljenju Stoičkova nije dovoljan razlog da evropski moćnici zaobiđu Lionela Mesija i Argentinca iz Barselone i peti put uzastopce proglase za najboljeg na planeti?

Izabrane vesti

Prljava rabota, kaže Stoičkov, koji je uveren da je Mesi žrtva zavere u Nionu. Zavere čiji je organizator baš Platini.
"To je završeno i muka mi je zbog toga. Platini je premazan svim bojana, a Riberi je Francuz koji je osvojio mnogo trofeja", rekao je Stoičkov tokom gala svečanosti na kojoj je Mesiju uručio Zlatnu kopačku za najboljeg strelca Starog kontinenta u 2012. godini.

Mesija, jedinog igrača koji u istoriji fudbala koji je četiri sezone uzastopce nezaobilazan u izborima za najboljeg na svetu, kao žrtvu vidi i Sandro Rosel, predsednik Barselone.

Jer, Rosel tvrdi da Mesiju nema ravnog.
"Ako ne bude lobiranja Zlatna lopta će završiti kod Mesija. Da ja biram, prvi bi bio Mesi, drugi Mesi, treći Mesi. A onda Ćavi, Inijesta i Buskets", rekao je Rosel, kao što bi i mnogi drugi predstavnici velikih klubova, iako ovakve izjave urušavaju svaki kredibilitet.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Bajern MinhenEvropaFrenk RiberiHristo StoičkovLionel Mesimeđunarodni fudbalMišel PlatiniŠpanijaUEFAZlatna lopta

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara