"Stoičkov"
"Stoičkov"

Stoičkov ponovo napada: Koga zanima šta kaže jedan golman!? Baš da vidim da li će Ronaldo osvojiti ono što sam ja osvojio...

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.03.15. | 16:56

"Hajde da ne poredimo legendu Mesija sa čovekom čija karijera se bliži kraju", nastavlja Bugarin da bocka Madriđane

StoičkovNije se čekalo dugo na odgovor Hrista Stoičkova. Bugarska legenda i bivši napadač Barselone, posle tvrdnje da je Leo Mesi bolji od Kristijana Ronalda zbog čega je žestoko replicirao bivši golman madridskog Reala Fransisko Bujo, ponovo je napao ljute rivale.
„Muka mi je od Reala i ne zanima me šta kažu. Pogotovo kada je u pitanju jedan običan golman“, rekao je Stoičkov, a potom se još jednom obrušio na Kristijana Ronalda.
„Nikada nisam imao sumnju da li je Mesi najbolji. Ljudi obično kažu da si najbolji kada osvojiš Zlatnu loptu. Svi osvajači su fenomeni poput Van Bastena ili Krojfa. Kada uzmeš taj trofej onda znači da si bio jako dobar tokom cele godine. Kako god, hajde da ne poredimo legendu Mesija sa čovekom čija karijera se bliži kraju. Hajde da vidimo da li će Kristijano osvojiti trofeje koje sam ja osvojio. Želim mu sve najbolje pošto smo svi mi igrači, ali baš da vidim da li će osvojiti Svetsko prvenstvo, Evropsko prvenstvo ili će na jednom od ta dva velika takmičenja biti najbolji strelac i uzeti Zlatnu kopačku“, asocira Stoičko na SP 1994. godine u SAD, kada je bio prvi strelac.

Bugarin dodaje da je El Klasiko i više od borbe za tri boda.
„Ako Barselona pobedi – uzima titulu! Po meni Barsa je opuštenija, koncentrisanija i zna kako da pobedi. A ako bude igrala kao protiv Sitija, Madriđani će sigurno mnogo patiti“, tvrdi Stoičkov.

Izabrane vesti

Šta li će tek reći Madriđani ukoliko dobiju Katalonce?

(FOTO: Action images) 


tagovi

ŠpanijaReal MadridPrimeraLionel MesiKristijano RonaldoHristo StoičkovEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara