""
""

Stoičkov udara po Realu: Mogu samo da osvoje ligu veterana!

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.05.15. | 10:06

„Navijači tog kluba fudbalska finala mogu da gledaju na televiziji, zato su se prebacili na košarku“, poručio legendarni Bugarin

Dani slavlja u Kataloniji. Znaju u Barseloni da uživaju u uspešnoj sezoni koja bi pobedom u finalu Lige šampiona mogla da dobije epitet istorijske. A znaju i da „udare“ velikog rivala iz Madrida. Posebno se to odnosi na legende Blaugrane.

Najbolji igrač u istoriji  bugarskog fudbala Hristo Stoičkov odavno je poznat po odapinjanju otrovnih strela u pravcu Real Madrida. Posle još jedne tužne sezone na Bernabeu, Stoičkov je poručio da Madriđani mogu trenutno da budu prvi samo u ligi veterana.
„U poslednjih sedam sezona osvojili su samo jedan naslov prvaka Španije. Sigurno bi imali više titula da su u tom periodu za njih igrali veterani. Uostalom, to je klub koji bi trenutno mogao da bude prvi samo u ligi veterana“, rekao je Stoičkov.

Izabrane vesti

Nije se na ovoj konstataciji zaustavio čovek koji je 1992.godine sa Barselonom osvojio titulu šampiona Evrope. Prvu u istoriji kluba sa Nou Kampa.
„Navijači Real Madrida fudbalska finala mogu da gledaju samo na televiziji. Zato su se prebacili na košarku. To im je trenutno primaran sport“, dodao je Stoičkov.

(Foto Action Images)


tagovi

ŠpanijaReal MadridPrimeraLiga šampionaHristo StoičkovEvropaBugarska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara