"Slaviša Stojanović"
"Slaviša Stojanović"

Stojanović pred Novi Pazar: Svu energiju usmeriti na teren, priče i pisma ne donose rezultat

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.10.13. | 12:16

Trener Crvene zvezde smatra da je ovo ključni period da se popravi dosadašnji utisak. Filip Kasalica ističe značaj aplauza koji su fudbaleri dobili u Areni. Šansa za Arauha

Slaviša Stojanović

Dosta je s pričama, pismima, saopštenjima... Crvena zvezda mora da svu energiju preusmeri na teren!

Izabrane vesti

Tako kaže trener crveno-belih Slaviša Stojanović pred meč s Novim Pazarom u meču 8. kola Superlige (subota, 18 časova). Ova utakmica dolazi posle teškog poraza od Čukaričkog, ali i dovnedeljne pauze koju su prepucavanje čelnika kluba s igračima putem saopštenja, razbijanje automobila na parkingu Marakane, nove tužbe za raskid ugovora, povećanje blokade računa... Dakle, ništa dobro i ništa fudbalski!

"Velike filozofije nema, moramo da dobijemo!", jasan je Slaviša Stojanović: "Ovo je ključni period da popravimo utisak s početka sezone. Mi moramo da odgovorimo na pritisak koji se stvorio. Energija postoji, a mi treba da je preusmerimo na teren, nema alibija. Priče i pisma ne donose rezultate. Nisam imao nijedan razgovor s Upravom, a koliko znam, ni igračima se niko nije obratio... O njihovom ćutanju ja zaista nisam kompetentan da govorim. Sigurno postoji neki razlog."

Novi kiks izazvao bi nastavak ludila na Marakani, to je sigurno.
"Ne razmišljam o kiksu ni o lošim stvarima. Samo pozitivno. Došlo je vreme da tražimo naše dobre strane. Rezultat se pravi dobrim treninzima i harmonijom. Ako toga nema, lopta se od stative odbija u polje, a ne ulazi u gol. U ovom trenutku dosta zavisi od psihologije, a ja vidim da su igrači skinuli breme s leđa i da su dobro podneli sve ove događaje...", rekao je Stojanović.

Štoperski tandemi zadali su Zvezdi mnogo muke u prethodnom periodu, a i Stojanović priznaje da dosta razmišlja o tome...
"Nisam se još odlučio ko će igrati. Razmišljam i o Arauhu. On je dosad imao neke privatne probleme, ali ih je rešio. Sada mu je glava valjda čista."

O Novom Pazaru:
"Kompaktan tim, dosta trče. Nisu naivan rival. To su, uostalom, pokazali na gostovanju Partizanu u prvom kolu. Nema, dakle, ni govora da će biti lako", upozorio je Stojanović.

Filip Kasalica dodao je da očekuje pobedu i da je ekipa dosta bolje raspoloženja posle posete meču Evrolige Crvena zvezda - Lokomotiva.
"Dosta nam je značio aplauz koji smo dobili u Areni. Prijao nam je. I mi i navijači želimo titulu. A primetio sam posle odlaska iz hale da su igrači vrlo motivisani da ispune taj cilj", rekao je reprezentativac Crne Gore.

Slaviša Stojanović protiv Novog Pazara neće moći da računa na povređene Luku Milunovića i Novaka Martinovića.

(Foto: MN PRESS)


tagovi

FK Crvena zvezdaMigel ArauhoMiguel ArauhoNovi PazarSlaviša StojanovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara