""
""

Stojanović predvodi Zvezdin manevar u Nišu

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.02.15. | 21:04

Dobre vesti za stručni štab i navijače srpskog šampiona

Iskusni vezista Saša Stojanović po svemu sudeći predvodiće Zvezdin manevar na prolećnoj premijeri sa Radničkim na niškom Čairu.

Izabrane vesti

Stojanović se povredio na pripremnoj utakmici sa Mordovijom u Beleku, nakon čega je pauzirao nedelju dana, ali se u utorak pridružio ekipi Nenada Lalatovića, a danas odradio dva treninga sa svojim saigračima.
„Sve je u redu, mislim da ću biti na raspolaganju treneru za prvo kolo“, rekao je Stojanović za zvanični sajt srpskog šampiona.

Prekaljeni igrač sredine terena najbolje zna kvalitet svog bivšeg tima.
„Niš je moj matični klub, dosta fudbalera koji su igrali prošle godine je ostalo u Radničkom. Znam kako razmišljaju kada im dolaze najveći klubovi i sigurno će biti teška utakmica. Očekujem pun stadion, možda će biti malo problema zbog pomerenog termina, ali siguran sam da će biti ljudi i da nam predstoji veoma teška utakmica“.

Igre u pripremnom periodu daju za pravo navijačima Zvezde za optimizam pred start prolećne trke.
„Uradili smo sve što je šef isplanirao. Iza nas su jake pripreme, igrali smo jake utakmice i mislim da smo spremni za proleće. Momci su super, starije igrače sam uglavnom poznavao od ranije tako da sam se super uklopio. Atmosfera je dobra i spremni smo za izazove“, tvrdi Stojanović.

(FOTO: Star Sport)
 


tagovi

SuperligaSrbijaSaša StojanovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara