""
""

Strašan jubilej Super Tota - 400 utakmica, 200 golova! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.11.14. | 16:29

Di Natale je do je pogotka stigao u samom finišu prvog poluvremena sa Kjevom. Nakon duela nebeskog Giljermea i Freja u kaznenom prostoru lopta je pala pred noge „desetke“ Udinezea i spasa sa Bizarija nije bilo

Velika legenda italijanskog fudbala Antonio di Natale nastavlja da postavlja standarde, koji će za mnoge buduće asove Serije A biti nedostižne. Super Toto danas je protiv Kjeva postigao 200. pogodak na jubilarnom 400. meču u italijanskom šampionatu i još jednom potvrdio status žive legende italijanskog fudbala.

Izabrane vesti

Toto je do pogotka stigao u samom finišu prvog poluvremena. Nakon nebeskog duela Giljermea i Freja u kaznenom prostoru, lopta je pala pred noge „desetke“ Udinezea i spasa sa Bizarija nije bilo.

Di Nataleu je ovo jubilarna 10 sezona u crno-belom dresu. Ponikao je u Empoliju iz kojeg je od 1997. do 1999. godine bio prosleđivan na pozajmice u Ipercolu, Varese i Vijaređo. Dres sa nacionalnim grbom nosio je 42 puta i postigao 11 golova.

Toto je bio na dobrom putu da još po završetku prošle sezone okači kopačke o klin, ali je iz poštovanja prema familiji Poco odlučio da odloži penziju i očigledno nije pogrešio.

(FOTO: Action images)


tagovi

Antonio di NataleEvropaItalijaSerija AUdineze

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara