"Petar Grbić i Nikola Gulan"
"Petar Grbić i Nikola Gulan"

Stravičan sudar na treningu Partizana – Gulanu stradao nos, Grbić doživeo potres mozga

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.11.13. | 14:10

Dvojica igrača Partizana završili su na VMA, a rezultati dodatnih pregleda se još čekaju

Petar Grbić i Nikola GulanNaizgled bezazlena vežba tokom treninga u utorak prepodne pretvorila se u incident sa teškim posledicama. U jednom trenutku jedan na drugog su naleteli Petar Grbić i Nikola Gulan i sudarili se glavama.

Prema prvim informacijama epilog je sledeći – polomljen nos povratnika iz Italije i potres mozga novajlije iz OFK Beograda. Grbić i Gulan su brzom intervencijom lekarskog tima crno-belih, na čelu sa doktorom Ilijom Rosićem, zbrinuti i kolima hitne pomoći prebačeni na VMA radi daljih ispitivanja. Grbić će pauzirati sedam dana, dok će Gulan morati na operaciju.

Izabrane vesti

Na VMA se usled upale pluća od ranije nalazi i Ismail Beko Fofana i medicinski tim Partizana čeka rezultate dodatnih pregleda, kako bi se utvrdilo koliko će još morati da odsustvuje.

Van trenažnog procesa i dalje je Nemanja Kojić koji je zadobio povredu pete. S druge strane, ekipi se priključio Erik Đemba Đemba koji je imao problema sa stomačnim virusom. Posle obaveza sa reprezentacijama Srbije i Crne Gore u Zemunelu su se obreli i Vladimir Stojković i Vladimir Volkov.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Nikola GulanFK PartizanPetar GrbićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara