""
""

Stres i ogroman pritisak učinili svoje: Stevens spasao Švabe, a zatim otišao glavom bez obzira

Vreme čitanja: 1min | ned. 11.05.14. | 09:44

"Moja odluka nema nikakve veze sa klubom, niti igračima. Jednostavno, ja sam tako odlučio", rekao je 60-godišnji stručnjak

Poraz od Bajerna u poslednjem kolu Bundeslige nije bio koban po Štutgart, koji je na kraju uspeo da obezbedi opstanak u ligi, ali zato jeste za trenera Huba Stevensa. Naime, 60-godišnji stručnjak je odmah posle utakmice podneo neopozivu ostavku, uprkos tome što je spasao klub od pada u niži rang.
"Moja odluka nema nikakve veze sa klubom, niti igračima. Jednostavno, ja sam tako odlučio. Jako sam ponosan na sve što sam uradio za ova dva meseca", rekao je Stevens na konferenciji za medije po završetku meča s Bajernom.

Čovek koji je sa Švabama osvojio 12 bodova u poslednjih deset utakmica ove sezone rekao je da više nema snage za ogroman stres koji je donosio trenerski posao u Štutgartu.
"Ovo je najstresniji period u mojoj trenerskoj karijeri. Jednostavno, ne mogu više da pružim od ovoga", zaključio je Stevens.

Izabrane vesti

Uprava Štutgarta želi da na klupu vrati Armina Veha, čoveka koji je 2007. godine klubu doneo poslednju šampionsku titulu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

StutgartNemackaHub StevensEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara