""
""

Stručna analiza suđenja: Nije bilo penala! As Partizana: Bravo Miliću za fer-plej potez! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.05.17. | 10:02

"Da je Milić iskusniji pao bi posle starta El Monira i to bi bio jedanaesterac", poručio Nebojša Vučićević

Najbolji srpski arbitar Milorad Mažić perfektno je odradio posao u finalu kupa, ocena je sekretara sudijske komisije Igora Radojičića.

On je gostujući na televiziji Arena Sport poručio da je Mažić ispravno reagovao u četvrtom i 71.minutu kada nije pokazao na belu tačku. Takođe, pohvalio je i odluku u samom finišu kada je faul nad Vujaklijom izvukao van šesnesterca, a apostrofirao je i detalj iz 42.sekunde kada je Ostzojić dobio žuti karton zbog faula nad Srnićem.
„Ovo je prvi detalj i prva ispravna odluka. Ovde je u pitanju, takozvani profesionalni faul. Namera da se prekine opasan napad rivala. Možić je tada svima stavio do znanja šta neće tolerisati“, rekao je Igor Radojičić.

Izabrane vesti

Milko Đurovski: Mažić je morao da vidi penal za Zvezdu! (VIDEO)

Idemo dalje: duel Boaćija i Milenkovića iz četvrtog minuta.
„Ovde je reč o međusobnom povlačenju, a vidite i da lopta odlazi daleko... Ima povlačenja, ali nema osnove za najstrožu kaznu. Dakle, ispravna odluka“.

Radojičić je rekao da nije bilo prekršaja Ristića nad Leonardom, a apostrofirao je i detalj iz 71.minuta. Ponovo je Milenković bio u gro planu. Lopta ga je zakačila u ruku, a potom se naslonio na rame Miliću.
„Kod kontakta nema dovoljno intenziteta. Napadač Zvezde je osetio ruku i odmah pao. Kod tog igranja rukom Milenković nije imao vremena da reaguje“, obrazložio je Radojičić.

Međusobne optužbe, klevete, prizemne uvrede.... To je odavno postao kolorit svakog večitog derbija. Tako je bilo i ovog puta. Međutim, nekadašnji napadač Partizana Nebojša Uške Vučićević, gostujući na TV Areni pohvalio je fer-plej potez Nemanje Milića iz 85.minuta. Napadač Zvezde je gurnuo loptu pored Mel Monira koji je kasnio sa klizećim startom. Pokušao je da stigne loptu...
„Ovo je izuzetan fer-plej potez, možda i dokaz neiskustva. Iskusniji napadač bi ovo oberučke prihvatio. Odmah bi pao, upleo bi se noge beku i to bi naravno bio penal“, rekao je Nebojša Vučićević.

 


tagovi

FK Crvena zvezdaEvropaNebojša VučićevićNemanja MilićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara