Stručni ugao: Mažić pogrešio! Jeste bio penal za Partizan (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 30.09.18. | 22:29

Igor Radojičić i o poništenom golu Radničkog

Spektakularan fudbal i u najmanju ruku diskutabilno suđenje na koncu desetog kola Superlige. Radnički je imao dva gola viška, Partizan ustao posle nokdauna, ali se osim remija 2:2 u Nišu priča i o propustima sudije Milorada Mažića.

Ponajviše onom iz 36. minuta kad je morao da pokaže na jedanaetserac u korist crno-belih. A nije, iako je bilo očigledno da je Radovan Pankov dirao loptu rukom i promenio joj pravac na putu ka golu.

Izabrane vesti

Neposredno posle derbija ove runde, u studiju TV Arenasport, sporne situacije sa Čaira analizirao je redovni gost ove televizije Igor Radojičić, član Sudijske komisije FSS.
Komplikovana situacija. Igrač Radničkog nema nameru da zaustavi loptu, pokušava da odigra glavom, ali pomera i ruku, širi svoje telo i pravi prepreku loptu. To jeste prekršaj za kazneni udarac“, rekao je Radojičić, inače svojevremeno član Mažićevog tima.

Zatim, da li je Mažić morao da isključi Nemanju G. Miletića posle starta nad Petrom Grbićem u zaustavnom vremenu prvog dela, kad je već imao jedan žuti karton.
„Prekršaj jeste, ali ne vidim iz ovog ugla iz kog je snimano. Ako je stao na nogu igrača onda – jeste. Nisam siguran. Mislim da je dobra odluka što nije pokazao Miletiću drugi žuiti karton“.

Za kraj, poništen gol Marka Mitrovića pri rezultatu 2:2.
„On je i ceo metar ispred odbrane Partizana, tako da ništa nije diskutabilno. Sudije su bile potpuno u pravu, dva igrača Radničkog su se posle ovoga zatrčala ka pomoćnom sudiji, ali su shvatili kakav je autoritet, uvideli njegov govor tela, videli podignutu zastavicu i zastali“, napomenuo je Igor Radojičić, stručni konsultant na TV Arenasport.

FOTO: Star sport


tagovi

Milorad Mažić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara