Stvarni interes ili dizanje cene? Partizan pitao koliko košta napadač Boteva

Vreme čitanja: 1min | čet. 31.05.18. | 11:16

Steven Petkov pak uverava da može da ga kupi samo Ludogorec

Skoro u svakom prelaznom roku bar jedan Bugarin se dovede u vezu s Partizanom. Poslednji je - Steven Petkov, napadač Boteva, autor 18 golova u minuloj sezoni.

Tako tvrde mediji u susedstvu, uveravajući da su čelnici kluba iz Humske 1 kontaktirali kolege iz Plovdiva da se raspitaju pod kojim uslovima bi 23-godišnji špic, po potrebi i krilo, mogao da se preseli u Beograd. Sam Petkov je nedavno izjavio da u njegovom ugovoru (do juna 2019. godine) postoji izlazna klauzula (ne nevodi se kolika) i da je u Bugarskoj samo Ludogorec u prilici da plati novac za njegovu „slobodu“.

Izabrane vesti

Ostaje da se vidi da li je ovo samo trik kojim su pribegli Petkov i Botev, jer ne bi bilo prvi put da na taj način klub iz Plovdiva diže cenu svom igraču. Početkom godine objavio da je levokrilni vezista Todor Nedelev (Botev) na spisku želja Parnog valjka, a ranije su se pominjli i Ivan Stojanov (Ludogorec) i još neki, uglavnom neafirmisani, igrači.

Inače, većinu golova Steven Petkov je postigao kao rezervista. A podsetimo i da crno-beli drže na oku mladog napadača Zete Nikolu Krstovića.

 


tagovi

Steven PetkovBotev Plovdiv

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara