""
""

Sudijska komisija: Mihajlović je simulirao! Glođović ispravan, kriv je pomoćnik (FOTO+VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 03.03.16. | 17:45

Posle višečasovnog zasedanja u Staroj Pazovi članovi Sudijske komisije odbili su da potpisima overe zapisnik sa donesenim odlukama

Kola su se slomila na - pomoćniku! Vlado Glođović nije kriv, ali zato Nemanja Petrović jeste.

To je zaključak Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije, koja je na današnjoj sednici razamtrala sporne detalje sa 150. večitog derbija i konstatovala da start Marka Petkovića nad Nemanjom Mihajlovićem u 12. minutu, koji se mnogima činio kao faul za jedanaesterac, nije bio, međutim, da je Partizanu neopravdano poništen gol upravo Mihajlovića s početka drugog poluvremena.
Sudijska komisija se detaljno bavila situacijom iz 12. minuta, koja se odigrala u šesnaestercu Crvene zvezda i u potpunosti je prihvatila zaključak da je sudija Vlado Glođović, u pomenutoj situaciji, doneo ispravnu odluku, pošto je u navedenoj situaciji bilo elemenata simuliranja igrača Partizana“, stoji u obrazloženju komisije objavljenom na sajtu FSS.

Izabrane vesti

Sudijskoj komisiji izveštaj je predao posmatrač suđenja minule subote u Humskoj 1, Zdravko Jokić.
Sudijska komisija FSS u sastavu Dušan Mrakić, Zoran Petrović, Mirko Simić, Dragan Radulović i Đorđe Žutić, u potpunosti je prihvatila izveštaj koji je konstatovao pogrešnu procenu pomoćnog sudije Nemanje Petrovića iz 47. minuta, kada je signalizirao ofsajd poziciju igrača Partizana“.

Zaključak sa višečasovne sednice održane u Kući fudbala u Staroj Pazovi je više nego zanimljiv:
Sudijska komisija FSS izrazila je negodovanje što je Fudbalski savez Srbije prosledio snimak sa spornim detaljima iz pomenutog meča, odgovornim licima u UEFA, u nameri da se i na taj način eliminišu bilo kakve insinuacije i sumnje po pitanju konačne odluke Sudijske komisije FSS. Takođe, članovi Sudijske komisije FSS odbili su da svojim potpisima overe zapisnik sa donesenim odlukama“, stoji u saopštenju.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Star sport)


tagovi

Vlado GlođovićSuperligaSudijska komisija FSSSrbijaFK PartizanNemanja PetrovićNemanja MihajlovićMarko PetkovićFudbalski savez SrbijeFK Crvena zvezda150. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara