"Arijedo Braida"
"Arijedo Braida"

Sve zbog Pola Pogbe? Barsa nudi novi ugovor 70-godišnjaku

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.03.16. | 13:09

Katalonci zadovoljni radom Arijeda Braide

Arijedo BraidaU aprilu će proslaviti 70. rođendan, ali očigledno da u Arijedu Braidi ima još energije. Čelnike Barselone impresionirao je za ovih nešto više od godinu dana na Nou Kampu, pa su u katalonskom gigantu rešili da sportskom direktoru ponude novi ugovor. Prema navodima katalonskog Mundo Deportiva Braidi je ponuđen produžetak saradnje na tri godine, uz opciju da ona potraje i pune četiri sezone. Svakako mnogo privlačnija opcija nego provoditi stare dane na tipičan penzionerski način.

Braida je, podsetimo, u Barsu stigao februara 2015, nije se nešto previše naradio s obzirom na to da je klub prošle godine bio pod zabranom dovođenja novih igrača, ali je ostavio utisak čoveka koji se razume u ono što radi.

Izabrane vesti

Posebno se istakao kada je omogućio predsedniku Đozepu Mariji Bartomeu da se sastane sa generalnim direktorom Juventusa Đuzepeom Marotom kako bi se razgovaralo o makar hipotetičkoj mogućnosti da se Pol Pogba preseli u Španiju. Juve je sve do Braidinog poziva odbijao da uopšte sasluša udvarače.

Mundo otkriva još jednu nameru uprave Barse, a to je da Mark-Andre Ter Štegen i Klaudio Bravo i sledeće sezone ostanu da se rotiraju na Nou Kampu, iako je Nemac do sada šansu dobijamo samo u kup takmičenjima. Neće moći još dugo tako da potraje, ali je Ter Štegen upisao i studije u Barsi, pa bi možda mogao da pristane na još jednu sezonu u ulozi rezerviste.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaPrimeraLiga šampionaEvropaArijedo Braida

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara