"Čović, Džajić, Tončev i Zečević"
"Čović, Džajić, Tončev i Zečević"

Svi članovi uprave Zvezde danas podnose ostavke!

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.06.14. | 13:08

Kako saznaje MOZZART Sport, rukovodstvo crveno-belih doživeće velike promene, Mirko Petrović najozbiljniji kandidat za predsednika

Čović, Džajić, Tončev i Zečević

Logičan epilog svega što se u poslednje vreme događalo u Crvenoj zvezdi dogodiće se danas na sednici Upravnog odbora kada će svi članovi ovog tela podneti ostavke na svoje funkcije, saznaje MOZZART Sport.

Izabrane vesti

Naime, posle brojnih previranja u klubu, nezadovoljstva igrača i nedobijanja licence za takmičenje u evrokupovima, jasno je da je Zvezdi potreban kompletan remont, iliti restart sistema, a u taj poduhvat krenuće se već od večeras, kada svi sadašnji rukovodioci budu otišli sa svojih funkcija.

Sednica Upravnog odbora održava se u 17 časova, a posle nje krenuće se u formiranje novog rukovodstva koje će pred sobom imati težak zadatak da konsoliduje situaciju u klubu koji se nalazi u očajnoj situaciji, grca u dugovima, a verovatno će ostati i bez većine igračkog kadra.

Kao što je MOZZART Sport prvi najavio, najozbiljniji kandidat da bude lider u toj misiji jeste Mirko Petrović, nekadašnji čelnik KK Crvena zvezda, koji je trenutno direktor Zavoda za izradu novčanica i kovanog novca. Da li će se Petrović prihvatiti ovog zadatka biće opoznato vrlo brzo, verovatno već do kraja današnjeg dana.

(Foto: MN PRESS)


tagovi

SuperligaSrbijaSlaviša KokezaMiodrag ZečevićIvica TončevDragan DžajićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara