""
""

Svi detalji Napolijeve ofanzive: Đakerini završen za manju platu, pristali Juve i Zenit, čekaju se Pereira i Vitsel

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.07.16. | 17:15

Napolitanci blizu trilinga pojačanja

Napoliju ovog leta ne ide ništa kao što je predsednik De Laurentis zamislio. Na koju god stranu da krenu, udaraju u zid zbog čudnih De Laurentisovih uslova, ali dobre vesti napokon stižu i pojačanja bi trebalo uskoro da slete pod Vezuv.

Izabrane vesti

Napoli prvo nije uspeo da dogovori sa Portom visinu obeštećenja za Ektora Ereru i odustao je. Potom je sa Udinezeom dogovorio da kupi Zjelinskog za 14.000.00 evra, ali Poljak neće u Napulj i radije bi u Milan ili Liverpul. Potom su Napolitanci dobili zeleno svetlo od Lacija za kupovinu Antonija Kandreve, izgledalo je kao završena stvar, ali ih je italijanski reprezentativac odbio jer De Laurentis insistira na čudnim pravilima i korišćenju prava na imidž igrača.

PROČITAJTE SVE VESTI SA TRANSFER PIJACE

Sada su napokon na pragu drugog pojačanja (prvo je bio Toneli iz Empolija) ovog leta. Jutros su uspeli da ugovore transfer Emanuelea Đakerinija. Nije još zvanično, ali italijanski mediji tvrde da su sve tri strane zadovoljne. Sanderlend je pristao da proda omalenog vezistu za 2.500.000 evra, a Đakerini je pristao na smanjenje plate sa 2.000.000 na 1.500.000 evra godišnje za trogodišnji ugovor. Želeli su ga još Torino i Fiorentina, ali on je izabrao Napoli u kojem će pokušati da dodatno oživi karijeru posle dobrih izdanja na EP.

Đakerinijevim stopama će uskoro i Juventusov vezista Rikardo Pereira. Juve je usaglasaio sve detalje transfera, Zenit se povukao iz trke, tako da se čeka potvrda iz Napulja. Stara dama je pristala na ponudu Napolitanaca od 15.000.000 plus 3.000.000 na ime bonusa. Pereirin menadžer je danas doputovao na završne pregovore u Napulj i ostaje još da se reše detalji oko famoznih prava na imidž zbog kojih je Kandreva odustao.

Treće i najvećr pojačanje koje cilja De Laurentis je Aksel Vitsel. Zenit je zadovoljan sa ponuđenih 22.000.000 evra plus 3.000.000 za bonuse s obzirom da je Belgijanac ušao u poslednju godinu ugovora, ali igrač nije zadovoljan ponudom. U Zenitu zarađuje 4.000.000 evra, napoli mu nudi 3.200.000 godišnje, a Everton čak i jači ugovor od onoga koji ima sa Zenitom. Međutim, Napolijeva šansa su sportski motivi pošto Vitsela zanima projekat u Napulju i šansa da igra Ligu šampiona.

Italijanski mediji javljaju da će do vikedna sve biti poznato...

Sve informacije vezane za aktuelni prelazni rok možete pročitati u našem SPECIJALU, ili klikom na tag "LETNJI PRELAZNI ROK 2016".


tagovi

Serija ARusijaRoberto PereiraPremijer ligaNapoliletnji prelazni rok 2016JuventusItalijaEvropaEmanuele ĐakeriniAksel Vitsel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara