Masimo Ferero
Masimo Ferero

Taj ludi Masimo Ferero: Obrijaću glavu, ako sutra pobedimo Juventus

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.12.18. | 16:30

Zanimljivo obećanje predsednika Sampdorije uoči okršaja sa najboljim timom u Seriji A

Predsednik Sampdorije Masimo Ferero dao je jedno krupno obećanje. On kaže da će, u slučaju da njegov tim pobedi Juventus sutra u Torinu obrijati glavu.

Fudbaleri iz Đenove sastaju se sa liderom u poslednjoj utakmici pre zimske pauze u subotu od 12.30 časova, a gazda će povući radikalan potez u slučaju velikog iznenađenja.
"Imam dugu kosu i nosim je oduvek. Međutim, ako pobedimo Juventus sutra, skratiću je. Obećavam. Ošišaću se na ćelavo, obrijaću glavu kao Radža Najngolan", rekao je Ferero za Rai Radio Uno.

Izabrane vesti

Imajući u vidu trenutnu formu Juventusa i seriju od čak 18 utakmica bez poraza u Seriji A, nije iznenađenje što je Ferero dao ovako smelo obećanje, jer teško da će morati da ga ispuni.

Prvi čovek Sampdorije uključio se i u debatu nastalu posle okršaja Intera i Napolija vezanu za rasističke pokliče na račun Kalidua Kulibalija.
"Fudbal je šou, a šou mora da se nastavi. Mislim da bi nadležni trebalo da ovlaste redare da reaguju kao službena lica i odstrane problematične izgrednike sa stadiona. Ako ultras ode na stadion kako bi pravio nerede, onda treba da završi u zatvoru. Ali, ako je na tribinama 60.000 ljudi ne mogu svi da budu odgovorni. Na stadionima ne sme da bude nasilja i rasizma, ovde pričamo o sportu i zabavi, a huligani moraju da budu uhapšeni", zaključio je Masimo Ferero.

SERIJA A

Foto: Reuters


tagovi

Masimo Ferero

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara