""
""

Talentovani odbojkaši iz celog sveta i ovog leta u Srbiji

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.01.18. | 12:10

Talentovani odbojkaši iz celog sveta i ovog leta u Srbiji

Treći Play Volley Camp u organizaciji odbojkaških reprezentativaca Srbije Aleksandra Atanasijevića i Nikole Rosića održaće se u Šumaricama, u Kragujevcu od 7. do 28. jula 2018. godine.

Izabrane vesti

Play Volley se u prethodne dve godine pozicionirao kao jedan od vodećih odbojkaških kampova u Evropi, koji se izdvaja po visokom kvalitetu rada na terenu, iskusnom timu i maksimalnoj posvećenosti svakom učesniku. To potvrđuje i činjenica da su učesnici kampa stizali iz celog sveta: Srbije, Crne Gore, BIH, Italije, Švajcarske, Bugarske,Dubaija, Kostarike, Meksika, Litvanije, Holandije, Francuske, Belgije...

Dobar glas se daleko čuje, pa je baza u hotelu Park u Ivanjici postala mala da primi sve zainteresovane odbojkašice i odbojkaše sa od devet d 19 godina sa svih meridijana, tako da će kamperi ovog leta biti smešteni u hotelu Šumarice, u sklopu kojeg se nalazi sportska hala, gde će učiti od najboljih. Pažjivo odabran tim odbojkaških stručnjaka će se potruditi da na kampere prenese svoje znanje i iskustvo, koristeći širok spektar vežbi.
„Iako smo i Nikola (Rosić, prim.aut.) i ja aktivni, i imamo brojne obaveze u svojim klubovima, a očekuje nas i Svetska liga s reprezentacijom Srbije, sjajno iskustvo s prethodna dva kampa nas je bukvalno nateralo da odvojimo više vremena za organizaciju kampa. Želimo da dodatno unapredimo Play Volley na svim nivoima, i verujem da će se ovogodišnji učesnici uveriti da smo u tome uspeli“, kaže Aleksandar Atanasijević, jedan od najboljih odbojkaša na svetu.

Atanasijević na prošlogodišnjem kampu

Osim odbojke, kamp je prepoznatljiv po bogatom programu van terena. Kamperi će imati zanimljive časove engleskog jezika, edukativne radionice i predavanja, upoznaće se sa gradom domaćinom kampa, obići će najvažnije kulturno istorijske spomenike i imaće priliku da upoznaju poznate odbojkaše i odbojkašice, članove reprezentacije koji će posetiti kamp, kao i prethodnih godina.

Atanasijević i Rosić obećavaju da će biti sve vreme na kampu i deca koja godinama prate njihov rad i navijaju za njih na svakoj utakmici dobiće priliku da uživo čuju njihova dugogodišnja iskustva i da zaigraju protiv njih na terenu.

(Foto: Play Volley Camp)


tagovi

Aleksandar AtanasijevićKragujevacNikola RosićOdbojka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara