"Ovako je nekada svirala Vujaklijina i Borčeva violina"
"Ovako je nekada svirala Vujaklijina i Borčeva violina"

Tanasin iz nehata pokidao žice Borčeve violine

Vreme čitanja: 2min | ned. 31.07.16. | 12:49

„Suv kvalitet je došao do izražaja. Mladost je u ovom trenutku bolja i zasluženo je slavila“, kaže trener Borca Ljubiša Dmitrović posle izgubljene utakmice i dve kobne greške levog beka, Aleksandra Tanasina

Ovako je nekada svirala Vujaklijina i Borčeva violina

Nisu se Zebre još uvek konsolidovale i uigrale za novu sezonu Super lige Srbije. O tome svedoči i rezultat borbene utakmice u kojoj je Mladost iz Lučana uz minimalnu pobedu sa Morave odnela sva tri boda. Na ovaj način Borac je prokljižio drugi poraz u prvenstvu, dok je Mladost slavila novu pobedu golom Obiora Odite u 37. minutu utakmice.

Izabrane vesti

Grešaka čačanske ekipe svestan je i šef stručnog štaba Borca koji nedvosmisleno, i sasvim otvoreno tvrdi kako je Borac izgubio od Mladosti na čist kvalitet kojim trenutno raspolaže ekipa iz Lučana.
„Suv kvalitet je došao do izražaja. Mladost je u ovom trenutku bolja i zasluženo je slavila. Ako se tome doda da su odlučujući gol postigli posle naše velike greške šta reći. Moramo da dignemo glavu, što pre da se pojačamo jer nakon ova dva startna poraza je očigledno da nam nedostaje po jedan kvalitetan igrač u svakoj liniji tima'', rekao je posle utakmice trener Borca Ljubiša Dmitrović.

I zaista Borac se našao u nebranom grožđu u tom ispostavilo se po Čačane presudnom 37. minutu susreta. Aleksandar Tanasin je napravio kobnu grešku kada je uposlio brzonogog Oditu u želji da vrati loptu nazad golmanu Borca...

Od tog trenutka Borčeva violina je počela da škripi, pa rezultat i ne pokazuje kroz šta su prolazili Srđan Vujaklija i drugovi na putu poraza od lokalnog rivala iz Lučana. Na kraju krajeva Čačanima se desio još jedan maler i to u 59. minutu kada je indisponirani Tanasin bez lopte naleteo na Milosavljevića. Sudija, Srđan Jovanović se u tom trenutku latio džepa i pokazao crveni karton Tanasinu. U tom momentu postalo je jasno da Borac sa deset igrača nema mnogo velike šanse za preokret u duelu sa iskusnom ekipom Mladosti.
„Respektovali smo Borac jer znam da nikada nije lako igrati u Čačku. U prvom poluvremenu smo kontrolisali igru i kaznili jednu grešku rivala. Nisam zadovoljan kako smo igrali u nastavku jer brojne šanse nismo pretvorili u još neki gol. Nismo kažnjeni i to je dobro. Zadovoljan sam startom, a Borcu želim da se što pre konsoliduje“, izjavio je trener Mladosti Nenad Milovanović kada je iz svog ugla komentarisao dešavanja na Gradskom stadionu u Čačku.

Kako bilo, navijači Borca podjednako kao i stručni štab ne mogu biti zadovoljni premijernim izdanjima popularnih Zebri. Tragičar utakmice, nije teško zaključiti je Aleksandar Tanasin koji na kraju ne samo što sa predhodne utakmice na duši nosi primljen pogodak, već vuče i crveni karton koji ga je u drugom poluvremenu sprečio da pokuša da se iskupi za skupe greške koje su Borac koštale tri zlatna boda na domaćem terenu.

Piše:Miloš Milić

(Foto: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrđan VujaklijaObiora OditaNenad MilovanovićMladost LučaniLjubiša DmitrovićBorac ČačakAleksandar Tanasin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara