""
""

Tata se izvinio navijačima Barse, ali ostavku ne pominje

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.04.14. | 10:52

''Moja budućnost ne zavisi od jednog finala'', kaže trener tima koji je ispao iz konkurencije za sve trofeje ove sezone

 

Trener Barselone Herardo Tata Martino izvinio se navijačima katalonskog kluba zbog poraza od madridskog Reala u finalu španskog Kupa kralja.

Izabrane vesti

Katalonci su sinoć na stadionu Mestalja u Valensiji izgubili od Reala sa 1:2, a pobedonosni gol za Madriđane dao je Geret Bejl pet minuta pre kraja meča.
Veoma mi je žao zbog poraza, hoću da se izvinim ljudima koji nas podržavaju. Pred ovim timom je dug put i verujem da će napraviti mnogo toga dobrog. Ne mogu da zamislim bolniji poraz od ovog, međutim, ne verujem da moja budućnost u klubu zavisi od sinoćnjeg finala. Moramo sada zajedno da pronađemo snagu da krenemo dalje“, rekao je Martino.

Njegova ekipa nedavno je ispala od madridskog Atletika u četvrtfinalu Lige šampiona. U šampionatu Španije posle poraza od Granade zaostaje za vodećim Atletikom četiri boda i lako može da se desi da ostane bez trofeja ove sezone, pa španski mediji pišu o „kraju jedne ere“. No, na Kamp Nouu nada umire poslednja.
Ovo je bila baš teška nedelja za nas. Baš sam tužan i znam da smo ostali dužni navijačima. Ipak, ovakvi porazi se dešavaju u fudbalu. Čestitam Realu na pobedi. Pokušali smo da pružimo najbolju partiju, ali nešto je nedostajalo. Čak i kad smo kontrolisali loptu, Real nam je opasno pretio iz kontranapada“, istakao je argentinski trener.

(FOTO: Action images)


tagovi

Tata MartinoPrimeraEvropaŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara