"Vladan Tegeltija"
"Vladan Tegeltija"

Tegeltija odlazi iz novinarstva? Pretili mu sinu

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.03.14. | 16:57

"Moja tvrdoglavost i ignorisanje pritisaka mogu da koštaju sve zaposlene na SOS kanalu", kaže poznati TV novinar

Vladan TegeltijaSrpska košarka uskoro bi mogla da ostane bez dve jedine specijalizovane emisije za igru pod obručima. Vladan Tegeltija, perjanica SOS kanala još od 1995. godine, u TV dodatku Blica kaže da razmišlja o odlasku iz novinarske profesije?!
"Nisam siguran da ću zadržati svoje emisije do kraja sezone. Uvek govorim šta mislim, a radim na maloj televiziji, koja nije pod zaštitom političke partije ili strane ambasade... Moja tvrdoglavost i ignorisanje pritisaka mogu da koštaju sve zaposlene na SOS kanalu. Srećom, završio sam ekonomiju i postoji velika mogućnost da od septembra potražim posao u struci", kaže Tegeltija i dodaje da je trpeo pritisak jer mu je, između ostalog, "sugerisano" da tokom izborne kampanje konferencije za novinare trenera Partizana Duška Vujoševića prikazuje u skraćenom obliku.

Još gore su, međutim, pretnje njegovim sinovima.
"Moji sinovi igraju košarku. Starijem su pretili, navijači su ga gađali grudvama... Ne želim da dovodim u pitanje njihovu bezbednost. Pre neki dan sam im rekao da vredno treniraju i uče, kako bi dobili stipendiju za nastavak školovanja na nekom koledžu i da se Srbije sete tek kad postanu ostvareni ljudi", ističe Tegeltija u razgovoru za Blicov TV dodatak.

Izabrane vesti

(FOTO: MN Press)


tagovi

Vladan TegeltijanovinariSOS kanalnovinarstvoJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara