""
""

Terzić otkrio: Stigla ponuda za Lazića, tražen i Kovačević!

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.12.14. | 14:42

Na Marakani veruju da bi od prodaje mladog štopera i standardnog zadnjeg veznog igrača mogli da prihoduju 1,5 miliona evra

Rukovodstvo Crvene zvezde na dobrom je putu da ispuni želju trenera Nenada Lalatovića i završi posao u prelaznom roku pre početka priprema. Desni bek Cvetković je već parafirao ugovor sa aktulenim šampionom, u ponedeljak će biti predstavljen i Aleksandar Luković, dok se očekuje i finalizacija posla sa napadačem Parkerom.

Neminovni su i odlasci iz Crvene zvezde kako bi klub finansijski prodisao. Vršilac dužnosti generalnog sekretara Zvezdan Terzić otkrio je da su u klub stigle zvanične ponude za štopera Darka Lazića i vezistu Aleksandra Kovačevića.
"Imamo još nekoliko želja, a ima i nekoliko zanimljivih igrača na domaćem tržištu. Sa druge strane, videćemo da li će biti odlazaka, pošto su inostrani klubovi poslali ponude za Kovačevića i Lazića. Ne želimo da se odreknemo mladih igrača, koji su se ove jeseni afirmisali, i njihova cena ne sme da bude ispod dva miliona evra",
naveo je Terzić.

Izabrane vesti

Štoper Darko Lazić dugo je bio u fokusu belgijskog Genta. Prema pojedinim informacijama taj klub bi za usluge mladog defanzivca mogao da izdvoji 600 hiljada evra. Sa druge strane interesovanje za Kovačevića letos je pokazala Steaua. Na Marakani veruju da bi za mladog reprezentativca Srbije mogli da dobiju milion evra. A Kovačevićev odlazak značio bi više prostora za supertalentovanog Marka Grujića.


tagovi

Aleksandar KovačevićFK Crvena zvezdaDarko LazićEvropaSrbijaSuperligaZvezdan Terzić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara