Teški dani za Andriju Kaluđerovića: Izgubio mesto u prvoj postavi poslednjeg tima u Indiji

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.12.18. | 09:45

Delhi za koji nastupa srpski internacionalac ima problem sa efikasnošću, a Džamšedpur sa povredama pred međusobni dvoboj u sklopu 11. kola tamošnje Superlige

Epizoda Andrije Kaluđerovića u taboru indijskog Delhija ne ide u željenom smeru. Fudbalski globtroter (Delhi je 20. klub u karijeri čiji je Andrija dres obukao) stigao je u prestonicu zemlje 1.000 jezika kao zamena za Kalua Učea, prošle godine trećeg strelca tamošnje Superlige, međutim, lokalni mediji tvrde da je strateg Dajmondsa Đozep Gombau izgubio poverenje u Kaluđerovića i da Srbin neće biti u startnih 11 ni protiv Džamšedpura, jednog od ozbiljnijih konkurenata za plej-of (15.00).

Nekadašnji špic Crvene zvezde postigao je samo jedan gol na deset utakmica, što je bio jasan znak za Gombaua da izvrši promene u navali koja je i najslabija tačka Delhija. Osim što ne postiže ni gol u proseku, Delhi prima gotovo dva po meču, pa otuda i ne čudi što sa ulogom totalnom autsajdera idu na noge Ljudima od čelika, kako glasi nadimak Džamšedpura.

Izabrane vesti

Međutim, ni Sezar Fernando nije lišen glavobolje uoči utakmice. U protekloj rundi zadnju ložu povredio je Mihael Sosairadž, te je Fernando posle Španca Serhija Sindoke ostao i bez drugog najboljeg strelca ekipe. A učinak letnje akvizicije i legende australijskog fudbala Tima Kejhila (jedan gol) ne uliva poverenje... 

Zanimljivo je da i jedni i drugi retko uspevaju da sačuvaju mrežu. Delhiju je to pošlo za rukom samo u okršaju sa pretposlednjim Čenajinom, mada je na pet od šest mečeva posle toga primao bar dva. Sa druge strane, Džamšedpur je na devet od 11 utakmica bar jednom vadio loptu iz mreže, a isto toliko puta ispoštovao je tip GG, koji ne bi smeo da skrene ni danas. 

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 15:00 8502 INDS1 Jamshedpur - Delhi Dynamos tgg gg 1,63
Ukupna kvota1,63

SUPERLIGA INDIJE - 11. KOLO

Sreda
15.00: (1,50) Džamšedpur (4,00) Delhi Dajmonds (6,00)

* Kvote su podložne promenama

Foto: Starsport


tagovi

Andrija KaluđerovićIndija 1Superliga Indijesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara