""
""

Tiha voda breg roni - Čarli Ostin je novi napadač Sautemptona!

Vreme čitanja: 1min | sub. 16.01.16. | 12:40

Transfer odrađen pod velom tajne, Ronald Kuman dobio je veliko pojačanje za nastavak sezone...

Prethodni dani na fudbalskoj pijaci pretežno su bili mirni, a tek povremeno pojavljivale su se najave da bi prava bura mogla da nastane u poslednje dve nedelje. I čini se da je navala krenula! Pod velom tajne čelnici Sautemptona i Kvins Park Rendžersa dogovorili su i prvi veliki transfer - Čarli Ostin je novi igrač Svetaca i veliko pojačanje za tim Ronalda Kumana

Izabrane vesti

Nijednim delom od starta prelaznog roka nije moglo ni da se nasluti da će se dogoditi ovakav transfer, a onda je Skaj Sport potvrdio da je transfer praktično već završen. Ostin je danas čak odradio medicinske preglede, dogovorio sve uslove saradnje sa Sautemptonom, a Kvins Park Rendžers će na ime transfera dobiti 5.200.000 evra. 

Ovo je inače bila i poslednja šansa za KPR da zaradi nešto novca na napadaču kojeg su svojevremeno tražili Mančester junajted, Čelsi, Totenhem i brojni engleski klubovi, pošto mu ugovor ističe u junu. 

Odličan posao za obe strane! 

Sada samo ostaje pitanje - da li to znači da je Gracijano Pele završio svoje na stadionu Sent Meri? Podsetimo, za italijanskog napadača ozbiljno se interesuje Juventus. 

Sve informacije sa transfer pijace možete pogledati u našem dnevnom blogu "TRANSFERI UŽIVO", klikom na naš tag "ZIMSKI PRELAZNI ROK 2016" ili na našem Specijalu "PRELAZNI ROK".

>>>> MOZZART Sport pratite i na našoj novoj Fejsbuk stranici <<<<

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016SautemptonPremijer ligaKvins Park RendžersEvropaEngleskaČempionšipČarli Ostin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara