""
""

TIPOVANJE: U Mađarskoj probajte s golovima, Diošđeru neće biti lako

Vreme čitanja: 2min | čet. 31.10.13. | 14:21

Utakmice mađarske lige za vas tipuje Bojan Pavlović prvotimac Kapošvara

Već po tradiciji, MOZZART Sport vam pomaže sa kladioničarskim savetima svakog vikenda. I ovoga puta kao i prethodne nedelje, potražili smo informacije o mađarskom šampionatu, a parove za vas tipuje Bojan Pavlović, prvotimac Kapošvara.

Izabrane vesti

Prvi meč je Lombard – Kečkemet.
“Očekujem otvorenu utakmicu jer Lombard bolje igra u gostima, a Kečkemet igra šarenkasto tako da samo golovi dolaze u obzir, 3+. Diošđer dočekuje Ferencvaroš, domaćin u sjajnoj formi i seriji što se ne može reći za goste. Moram priznati da Diošđeru neće biti lako jer gosti imaju dobar tim, ići će na pobedu jer navijači Fradija su izgubili strpljenje i nadaju se borbi za titulu”, kaže Pavlović za MOZZART Sport.

Tvoj Kapošvar dočekuje vodeći Videoton.
“Šta reći, Videoton ima najbolji tim, glavni su konkurenti za titulu, ali su napravili kiks pred svojim navijačima. Mi ćemo se boriti, biće tvrd meč, uglavnom ćemo se braniti i probati da osvojimo bod. Ipak, preporučujem 2-3 gola. Mezokevesd i Peči igraju otvoreno i na gol više pa nijanse odlučuju pobednika. Golova će sigurno biti, GG&3+”.

Šta prognoziraš za meč Puškaš - MTK?
“Domaćin je u usponu forme, pa su blagi favoriti. Od MTK se očekivalo više od borbe za opstanak, predlog, 1X. Pakši i Haladaš su podjednakog kvaliteta, pa očekujem tvrd meč. Haladaš je u boljoj formi, ali nisu sjajni gosti. Vredi pokušati sa iksom i 2-3 gola”.

Ujpešt dočekuje Debrecin.
“Ujpešt je igrao loše, ali ih je preuzeo naš trener Nebojša Vignjević i odmah su pobedili. Debrecin se bori za titulu, sjajan su tim, ali probao bih 1X. Honved je u usponu forme što su pokazali protiv Videotona. Đer igra slabije u odnosu na prošlu godinu, ali imaju iskusan tim i predlažem dvojku sa malo golova od 0-2”.

Sve u svemu teško kolo za prognoziranje rezultata?
Dosta ujednačeni rivali i možda treba izbeći fikseve i probati sa golovima kojih u mađarskoj ligi uvek ima”, zaključio je Pavlović.

Piše: Đurđe Mečanin
djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

bet analizaBojan PavlovićEvropaMađarskameđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara