"Stoneru je Lorenco već na srcu"
"Stoneru je Lorenco već na srcu"

Tipuje li to Kejsi Stoner na novu Lorencovu lentu?

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.06.16. | 14:57

Kejsi Stoner zarad opšteg interesa Dukatija u narednim sezonama između redova podržava Lorencovu kandidaturu za novu titulu Moto GP prvaka

Stoneru je Lorenco već na srcuZašto se bivši Moto GP as, Kejsi Stoner bacio na licitiranje imena i komentarisanje kome će to ove sezone najbolje pristajati lenta kraljevske klase? Verovatno se radi o podgrevanju tenzija uoči odlučujućih bitaka u cilju podrške Horheu Lorencu koji će naredne sezone obući Dukatijev kombinezon. Stoner ipak ne srlja, već se osvrće na Markeza i Rosija kojima ne osporava velike motociklističke kvalitete.

„Ne mogu da shvatim kako nije popularno da Lorenco odbrani titulu prvaka. Dobro, razumem da su tu negde Markez i Rosi, ali treba sve sagledati. Mislim da je aktuelni prvak najbliži da se brzo prilagodi na nove Mišlen pneumatike, a to nikako nije mala stvar“, rekao je Kejsi Stoner, koji trenutno radi za Dukati u koga će sledeće sezone preći i Horhe Lorenco.

Izabrane vesti

Da podsetimo, Stoner je 2007. godine sa Dukatijem osvojio titulu svetskog šampiona. Te iste godine Dani Pedrosa je bio drugoplasirani takmičar dok se Valentino Rosi zadovoljio trećim mestom u Moto GP šampionatu. Zato ne treba da čudi Stonerova privrženost ekipi Dukatija koja je u dobroj meri kumovala njegovom usponu. Nije čudno ni to što se Stoner između redova nada i podržava španskog motociklistu pošto je jedna od njegovih uloga u Dukatiju i rad na imidžu thima. Stoner taj posao zaista dobro radi, ali ni Lorencu ne škodi malo podrške pošto ga je Janone u Kataloniji oborio, a Doktor nije želeo ni da razmotri treba li da mu pruži ruku pomirenja.

„Ipak moram da spomenem da Dani Pedrosa ima skrivene potencijale, kao što Janone može dosta toga da učini kako bi se videlo kolikm potencijalima raspolaže“, rekao je diplomatskim jezikom Kejsi Stoner za koga se od sada bar zna da zarad interesa Dukatija ove sezone za podržava Lorenca.

(FOTO:Action Images)


tagovi

Moto gpMark MarkezKejsi StonerHorhe LorencoDani PedrosaAndrea Janone

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara