"Suarez i Nejmar"
"Suarez i Nejmar"

To je pravi fudbal! Daglas Kosta posle 40 sekundi, Suarez posle skoro dve godine (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.03.16. | 08:11

Sjajan duel Brazila i Urugvaja u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo završen remijem - 2:2

Suarez i NejmarUzavrela južnoamerička krv ponovo je proključala i dala nam fudbalsku poslasticu. U sudaru arhineprijatelja Brazila i Urugvaja viđena su četiri pogotka, a meč je završen rezultatom 2:2. Zanimljivo, Daglas Kosta je zatresao mrežu gostiju posle samo 40 sekundi igre, a Luis Suarez je postigao gol na svom povratku u reprezentaciju posle skoro dve godine, tačnije otkako je suspendovan zbog ujeda Đorđa Kjelinija na meču Svetskog prvenstva u Brazilu.

Urugvaj je zadržao drugo mesto na tabeli sa 10 bodova, dok je Brazil treći sa osam.

Izabrane vesti

A nije izlgedalo da će tako biti posle 26 minuta susreta kada je Selesao već vodio sa 2:0. Daglas Kosta je iskoristio prvi napad Brazila, fudbaler Čelsija Vilijan je poslao loptu sa desnog boka u srce šesnaesterca, a Kosta se znalački snašao i ćušnuo loptu u mrežu Fernanda Muslere. Vezista Peking Guana Renato Avgusto se postarao da ta prednost bude duplo veća u 26. minutu i delovalo je da Urugvaj nema šta da traži na Areni Pernambuko u Resifeu.

A, Uruse nikad ne treba otpisivati.

Već posle pet minuta proradila je napadačka mašinerija. Prvo je odgovorio napadač Pari Sen Žermena Edinson Kavani, a na startu drugog poluvremena gol je postigao momak koji je oznojio nacionalni dres prvi put od 24. juna 2014. godine i duela Svetskog prvenstva protiv Italije kada je ujeo za rame Kjelinija. I ne samo da je zaigrao već je i postigao gol.

Dobio je Luis Suarez loptu sa leve strane, a potom sa instinktom rasnog napadača odapeo levicu po zemlji, a taj udarac prošao je ispod ruke golmanu Internasionala Alisonu. Do kraja meča viđeno je još nekoliko prilila, ali su mahom udarci završavali pored gola ili u rukama golmana.

Još jednom smo na delu videli sjajne fudbalere obe selekcije, a kada se ovi timovi sastaju u najmanju ruku je zagarantovana zabava.

Saigrači iz Barselone i dobri prijatelji Suarez i Nejmar kladili su se u hamburger pre ovog duela kada je u pitanju pobednik meča, ali, ovaj rezultat neće nijednom doneti pobedu u toj opkladi.

Imaju važnija posla, da jure odbeglog lidera Ekvador koji je posle pet kola južnoameričkih kvalifikacija prvi sa 13 bodova na kontu.

(FOTO: Action images)


tagovi

reprezentativni fudbalmeđunarodni fudbalLuis SuarezJužna AmerikaEdison KavaniDaglas KostaBrazil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara