""
""

To se zove rutina! Sampdorija igrala, Inter davao golove (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.02.16. | 22:47

Milanski tim savladao Đenovljane sa 3:1 u meču koji je uživo posmatrao i legendarni Žoze Murinjo

Inter je ubedljivo savladao Sampdoriju sa 3:1 (1:0) u jednom jako čudnom meču 26. kola Serije A, kojem je prisustvovao i legendarni trener ovog tima Žoze Murinjo.

Izabrane vesti

Gosti su igrali, dok je Mančinijev tim davao golove. O tome svedoči podatak da su gosti preko 15 puta šutirali na gol rivala, dok je Inter iz samo pet pokušaja postigao tri gola.

Prvu priliku u ne toliko atraktivnom prvom poluvremenu propustio je Andrea Ranokija. Doskorašnji fudbaler Intera dobro je šutirao posle kornera, ali je za malo bio neprecizan.

Nije prvo poluvreme obilovalo lepim potezima, a domaćin je do prednosti stigao u 23. minutu, posle prekida, kada je Muriljo glavom na drugoj stativi uposlio Danila Dambrozija, a desni bek Intera postigao je prvenac za ovaj tim.

Brazilac Dodo, još jedan doskorašnji igrač Intera, zapretio je domaćem timu početkom drugog poluvremena, a taj pokušaj bio je uvod u novi gol domaćina, drugi meč. Posle još jednog kornera, Felipe Melo je glavom uposlio Mirandu, a štoper Intera matirao je sa nekoliko metara golmana Vivijana za 2:0.

Sampdorija je na drugoj strani pretila uglavnom preko Kvaljarele i Sorijana, ali je definitivno svaku nadu izgubila u 73. minutu, kada je Mauro Ikardi, na asistenciju Hrvata Brozovića stavio tačku na trijumf tima Roberta Manćinija.

Lep pogodak Fabija Kvaljarele u drugom minutu nadoknade vremena bio je utešan za goste iz Đenove. 

Inter je ovom rutinskom pobedom barem na 24 sata pretekao Romu na četvrtom mestu, a u ekipi Nero-azura u drugom poluvremenu je u igru ušao i srpski reprezentativac Adem Ljajić koji je proveo poslednjih dvadesetak minuta na terenu. 

Sampdorija je posle osmog uzastopnog meča bez trijumfa, ostala na 17. mestu, sa samo tri boda više od pozicije koja vodi u Seriju B, i očekuje je do kraja sezone grčevita borba za opstanak.

SERIJA A – 26. KOLO

Petak

Bolonja – Juventus 0:0

Subota

Verona – Kjevo 3:1 (1:0)
/Toni 29, Pacini 57, Jonica 90+5 - Pelisije 71. penal/

Inter – Sampdorija 3:1 (1:0)
/Dambrozio 23, Miranda 57, Ikardi 73 - Kvaljarela 90+2/

Nedelja

15.00 Atalanta – Fiorentina
15.00 Đenova – Udineze
15.00 Sasuolo – Empoli
15.00 Torino – Karpi
18.00 Frosinone – Lacio
20.45 Roma – Palermo

Ponedeljak

21.00 Napoli – Milan

(FOTO: Action Images)


tagovi

Žoze MurinjoSerija ASampdorijaMirandaMauro IkardiItalijaInterFabio Kvaljarela

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara