"Todorović, Vujošević i Gašić"
"Todorović, Vujošević i Gašić"

Todorić posle haosa u Sofiji: Ovako nešto nikad nisam video, nije se znalo sa koje strane navijači dolaze (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 16.11.14. | 00:02

„Sa igračima Partizana je hvala Bogu sve u redu, u celom tom haosu, izgleda da je atak domaćih navijača bio usmeren na desetak naših prijatelja kluba, koji su nosili zastavu i šalove“, rekao je direktor crno-belih za Sportklub

Todorović, Vujošević i GašićPartizan je slavio u Sofiji, ali ni ubedljiva pobeda nad Levskim ne može da zamaskira incidente koji su se desili između prve i druge četvrtine kad su navijači bugarske ekipe utrčali na teren i izazvali 45-minutni prekid utakmice osmog kola Jadranske lige.

Razumljivo, u taboru Partizana su razočarani opštim haosom u dvorani, što se primećuje i u izjavi sportkog direktora Dragana Todorića za televiziju Sportklub.
Ja sam dugo u košarci, ali nikada nisam video ovako nešto. Odjednom se nije znalo sa koje strane navijači dolaze, nastao je opšti stampedo na terenu, ali najbitnije je da niko nije pretučen i niko nije dobio povredu od igrača, ali to se tako dešava na košarci kada imate posla sa fudbalskim navijačima. Domaćini su organizovali da utakmici prisustvuju navijači fudbalskog kluba Levski, tako da je atmosfera pre i do tog momenta bila veoma dobra. Žao mi je što se ovo dogodilo, ali očigledno da neke stvari koje nemaju veze sa sportom uzimaju sve više maha," rekao je Todorić za Sportklub.

Izabrane vesti

Igrači crno-belih nisu povređeni i to je možda i najvažnije, a podsećamo da je i trener Parnog valjka Duško Vujošević konstatovao kako su se košarkaši i rukovodioci Levskog krajnje dostojanstveno ponašali u opštem metežu.
Sa igračima Partizana je hvala Bogu sve u redu, u celom tom haosu, izgleda da je atak domaćih navijača bio usmeren na desetak naših prijatelja kluba, koji su nosili zastavu i šalove“, zaključio je Dragan Todorić.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Dragan TodorićJadranska ligaKK PartizanFK PartizanSportklub

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara