""
""

Tomić: Božinov i profesionalni fudbal? Ne može sa ovom kilažom!

Vreme čitanja: 1min | sub. 16.04.16. | 21:08

"Kod Fofane su u pitanju masti koje sam već pominjao. Ne može da se bavi profesionalnim fudbalom sa tim stvarima. Vlahović ima 16 godina", objasnio je šef struke crno-belih

Fudbaleri Partizana uspeli su da osvoje bod u 151. večitom derbiju, a trener crno-belih Ivan Tomić posle utakmice prilično direktno i plastično je objasnio zašto je u napadu starter bio Saša Ilić.
“Bilo je to iznuđeno ređenje. Nisam planirao. Niti sam to želeo. Božinov poseduje sjajan smisao za igru, ali jednostavno ima kilažu koja je nedopustiva za profesionalni fudbal“, rekao je Tomić na konferenciji za novinare posle meča.

Izabrane vesti

Božinov je šansu dobio tek u 73. minutu, a mladi Dušan Vlahović 10 minuta kasnije. Partizan u napadu ima i Ibrahima Fofanu.
“Kod Fofane su u pitanju masti koje sam već pominjao. Ne može da se bavi profesionalnim fudbalom sa tim stvarima. Vlahović ima 16 godina. Njegovo telo sa tom visinom nije još formirano. Ovo što je do sad odigrao je bilo vrlo dobro, ali možda bi derbi od prvog minuta bio prevelik zalogaj za njega“, dodao je Tomić.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Valeri BožinovSuperligaSrbijaFK PartizanIvan TomićIsmail Beko FofanaDušan Vlahović151. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara