Tomić poziva igrače na oprez: Kada nema koncentracije, nema ni lake utakmice

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.05.19. | 14:03

“Igramo na svom parketu, i ukoliko se budemo pridržavali dogovora iz pripreme za ovaj meč, očekujem da naši navijači vide dobru utakmicu dve ekipe koje žele vrh tabele u našoj grupi“

Košarkaši Crvene zvezde u subotu do 17 časova dočekuju FMP derbiju grupe A Superlige Srbije.

Crveno-beli u reprizi prošlosezonskog finala igraju protiv tima koji je najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka takmičenja, jer je bez nekoliko povređenih igrača i znatno podmlađenim sastavom uspeo da izbori dve ubedljive pobede na Zlatiboru i protiv dobre ekipe Borca u Železniku.

Izabrane vesti

Ipak, trener Crvene zvezde Milan Tomić, koji nije bio zadovoljan pristupom pojedinaca na utakmici u sredu, kaže da pristup ovom meču mora da bude pravi.
"Znam da se često ponavljam sa rečenicama u kojima naglašavam da koncentracija, pristup i energija moraju da budu na visokom nivou. Ali upravo kada toga nema, onda nema ni lake utakmice, svaka je teška. Zato moramo da odigramo dobru utakmicu protiv mlade ambiciozne, agresivne i rastrčane ekipe kakva je FMP. Samo pravim odnosom možemo da dođemo do bodova, protiv tima koji ma svoju fizionomiju, svoj kvalitet.  Igramo na svom parketu, i ukoliko se budemo pridržavali dogovora iz pripreme za ovaj meč, očekujem da naši navijači vide dobru utakmicu dve ekipe koje žele vrh tabele u našoj grupi", rekao je trener crveno-belih.

Ognjen Dobrić veruje da košarkaši FMP imaju razlog da se dokažu, ali da će crveno-beli spremno dočekati utakmicu.
"Odlično se poznajemo sa ekipom FMP-a i tu nikakvih tajni nema. Igraju odlično bez obzira na odsustvo nekoliko startera zbog povreda, što su potvrdili i pobedama u prva dva kola. Jako su agresivni, imaju dobre šutere, odlično se uklopio i Novozelandjanin Fin Dilejni, igraju sa puno volje i energije. Na sve to moramo da odgovorimo, jer naš plan je poznat, a to je za početak prvo mesto u grupi, kojim bi sačuvali prednost domaćeg terena u završnici Superlige. Pozivam i naše navijače da dođu u dvoranu Aleksandar Nikolić i pruže nam podršku u utakmici koja nije nimalo jednostavna za nas", rekao je bek Crvene zvezde.

Iz kluba podsećaju da je ulaz na tribine za ovaj meč slobodan, a karte će moći da se pokupe ispred blagajne dvorane. Cene karata za preostale sektore ostale su nepromenjene:

Parter B           400,00 din.
Parter 4            400,00 din.
Loža    800,00 din.
Plava loža        600,00 din.
Bela loža         500,00 din.
POČASNO MESTO-BOČNO I RED           2.000,00 din.
POČASNO MESTO-BOČNO II, III RED   1.500,00 din.
POČASNO MESTO I RED   5.000,00 din.
POČASNO MESTO II RED 3.000,00 din.

Foto: Star Sport


tagovi

Milan Tomić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara