"Božović"
"Božović"

Tončev opleo po treneru Zvezde: Grof bi trebalo da bude grof bez obzira da li je iz Mojkovca ili Surdulice

Vreme čitanja: 2min | sub. 15.08.15. | 09:17

„Crveno-belima se ne preti, ali imamo pravo da se nadamo dobrom rezultatu“, poručuje Ljubo Baranin, prvotimac Radnika

BožovićNespretne izjave Miodraga Božovića pred gostovanje Radniku i pominjanje Surdulice u negativnom kontekstu izazvale su reakciju čelnih ljudi novog člana superligaškog karavana, koji će u nedelju od 17 časova dočekati Crvenu zvezdu.

Rukovodećim ljudima Radnika zasmetalo je što je šef struke crveno-belih, odgovarajući na pitanje da li planira da na put povede u najnovije pojačanje Mičela Donalada, rekao kako „razmišlja da ga ostavi u Beogradz, jer bi mogao da ga preplaši, pošto se do Surdulice putuje četiri i po sata“, ali da, pošto je bio u Holandiji, možda neće osetiti strah, jer je tamo gledao krave pored puta.
Razmišljali smo da li uopšte da odgovorimo Božoviću. Neko ko ima nadimak Grof trebalo bi da ima manire u skladu sa tim nadimkom, bez obzira da li dolazi iz Mojkovca, Beograda, Londona ili Surdulice. Sve što imamo da kažemo reći ćemo na terenu. Ipak je ovo sport, a gostovanje Crvene zvezde je svetkovina fudbala, nebitno da li se utakmica igra u Bariju, Beogradu, Mojkovcu ili Surdulici“, poručio je u izjavi za Sportski žurnal Stanislav Tončev, sportski direktor Radnika.

Izabrane vesti

Baranin u karakterističnoj poziPred jednu od najzanimljivijih utakmica šestog kola Superlige Srbije Miodrag Božović je apostrofirao Ljubu Baranina kao jednog od aduta Radnika, podsetivši da iskusni defanzivac odlično izvodi aut i praktično je sposoban da na taj način spremi dobru šansu svom timu. Baranin uzvraća da je spreman za megdan sa velikim rivalom pred krcatim tribinama stadiona u Surdulici.
Igrao sam više puta protiv Crvene zvezde, znam da su te utakmice najteže, ali i najlepše. Crvenoj zvezdi se nikad ne preti, samo se nadam da će svi dosadašnji silni promašaji da nam se vrate. Imamo pravo da se nadamo dobrom rezultatu“, jasan je Ljubo Baranin.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaStanislav TončevSrbijaRadnik SurdulicaRadnikMiodrag Grof BožovićLjubo BaraninFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara