"Nemanja Antonov u dresu mlade reprezentacije"
"Nemanja Antonov u dresu mlade reprezentacije"

TOP pojačanje na pragu Humske! Antonov posle Videotona dolazi u Partizan

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.08.17. | 08:30

Pozajmica na godinu dana

Nemanja Antonov u dresu mlade reprezentacijeNemanja Miletić od prošlog leta, Mohamed el Monir od zimus, a na koncu aktuelnog prelaznog roka mogao bi Partizan da dovede još jednog levog beka. I to iz Švajcarske.

Crno-beli su se sve dogovorili sa Nemanjom Antonovim, doskorašnjim mladim reprezentativcem Srbije i samo se čeka epilog revanša plej-ofa sa plasman u Ligu Evrope, pa da se realizuje posao sa Grashopersom, za koji je 22-godišnji Pančevac vezan ugovorom do leta 2019.

Izabrane vesti

Bude li sve kako se nadaju čelnici srpskog prvaka, pa i sam Antonov, član generacije koja se pre dve godine popela na krov sveta u omladinskoj konkurenciji stigao bi na jednogodišnju pozajmicu.
Pregovori sa crno-belima su još u početnoj fazi. Zainteresovani su još neki klubovi. Ako slušam srce - prihvatiću ponudu Partizana“, precizan je u izjavi Sprotskom žurnalu Nemanja Antonov.

MOZZART kvote 6515 --->>> Videoton - Partizan 1 (2,50), X (3,00), 2 (3,10)

Nekadašnji fudbaler OFK Beograda pojasnio je da bi možda do kraja ove sedmice trebalo da se vrati u Srbiju, te na pitanje kad očekuje potpis, uzvraća:
Posle povratka Partizana sa gostovanja u Mađarskoj. Koliko znam, iz Partizana su stupili u kontakt sa mojim klubom čim sam im ja dao potvrdan odgovor. Verovatno je u pitanju pozajmica od godinu dana“.

Iz vremena u OFK BeograduOno što je posebno interesantno jeste da Nemanja Antonov nije postavljao Partizanu nikakve uslove, odnosno da ne čeka da ekipa Miroslava Đukića prođe Mađare posle 0:0 iz prvog meča. Naprotiv, on želi na Topčiderkso brdo bez obzira kako se završi duel u četvrtak.
Partizan je veliki klub, pravi izazov za mene. Voleo bih da budem pojačanje crno-belih za Evropu. Partizan je moja želja bez obzira da li će na jesen igrati u Evropi ili samo na domaćoj sceni. Gledao sam ovog leta i domaće i mečeve Partizana na međunarodnoj sceni. Ekipa je ostala skoro nepromenjena u odnosu na prošlu sezonu, ako ne i jača nego lane. Šanse da se crno-beli plasiraju u Evropu su realne“, dodao je Antonov, prošle sezone starter na 32 meča u prvenstvu i Kupu Švajcarske čiji bi dolazak mogao da se tretira kao odlično pojačanje za crno-bele.

Ipak je to prvak sveta.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Nemanja AntonovFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara