"Petar Grbić je bio strelac prvog gola"
"Petar Grbić je bio strelac prvog gola"

Topljenje aluminijuma u rano pre podne: Partizan spakovao četiri komada, večeras protiv Tereka

Vreme čitanja: 2min | sub. 04.07.15. | 12:28

Crno-beli uspešni i u drugoj proveri tokom priprema u Sloveniji

Petar Grbić je bio strelac prvog golaJoš jedna pobeda i opet bez primljenog gola. Partizan je slavio i u drugoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Sloveniji. Pred izabranicima trenera Zorana Milinkovića oružje je položio tamošnji drugoligaš Aluminiji koji je na terenu hotela Arena, inače bazi crno-belih, predstavljao samo lakšeg sparing partnera - 4:0 (1:0).

Prvak Srbije nije potrošio mnogo snage, ali je uspeo da slavi u ovom duelu, najviše zahvaljujući očiglednoj razlici u kvalitetu, koju je pred kraj prvog poluvremena u vođstvo pretvorio Petar Grbić, sigurnom realizacijom jedanaesterca.

Izabrane vesti

U drugom delu mrežu Aluminija pogodili su još Nemanja Kojić, Nenad Marinković i Predrag Luka, za drugu pobedu u Sloveniji, pošto je pre tri dana savladan Rudar iz Velenja (1:0).

Priliku da obogate učinak crno-beli će imati već ovog popodneva, jer se od 18 časova u austrijskom Vildonu sastaju sa ruskim premijerligašom Terekom iz Groznog. Na tom meču Zoran Milinković će na teren poslati fudbalere koji nisu igrali u prepodnevnim satima.

--------------------------------------------------------------
ALUMINIJ - PARTIZAN 0:4 (0:1)
/Grbić 37 pen, Kojić 66, Marinković 80, Luka 82/

Pohorje
Teren hotela Arena
Gledalaca: 100
Sudija: Alen Borovšak (Slovenija)
Žuti kartoni: Vrbanec, Pucko, Ploj, Kurež, Brglez (Aluminij), Ostojić, Luka (Partizan)

ALUMINIJI: Janžekovič, Radulovič, Lonzarič, Topolovec, Pucko, Kozar, Vrbanec, Škoflek, Borna, Bizjak, Kastratovič. Igrali su još: Lipovac, Čeh, Turkalj, Gerečnik, Kajtna, Vindiš, Petrovič, Ploj, Kurež, Luk, Brglez, Novak, Pintarič, Sagadin, Ahec.

PARTIZAN: Kljajić (od 46. Lukač) - Bandalovski, Ostojić, Ćirković, Bogosavac - Ivan Petrović (od 50. Marinković), Glavčić - Grbić (od 50. Luka) Saša Ilić, Golubović - Kojić.

(FOTO: partizan.rs)


tagovi

SuperligaSrbijaPredrag LukaPetar GrbićFK PartizanNenad MarinkovićNemanja Kojić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara