"Miloš Veljković (desno)"
"Miloš Veljković (desno)"

Totenhem ne pušta Veljkovića u Lids!

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.08.15. | 16:27

Drugoligaš iz Jorkšira nije mogao da garantuje zlatnom srpskom omladincu stalnu minutažu

Miloš Veljković (desno)

Totenhem je stopirao pokušaj Lidsa da dovede na pozajmicu zlatnog srpskog omladinca Miloša Veljkovića, jer tim iz Čempionšipa ne može da mu garantuje stalnu minutažu.

Izabrane vesti

Klub iz Jorkšira izrazio je želju da dovede 19-godišnjeg Veljkovića, koji se jednako dobro snalazi i kao štoper i kao zadnji vezni fudbaler, na pozajmicu prošle nedelje, ali je zapelo oko uslova pod kojima je fudbaler trebalo da stigne na Eland Roud. 

Naime, Lids je izrazio želju da pozajmi Srbina samo na mesec dana što se nije svidelo menadžeru Pevaca Maurisiju Poketinu, koji bi želeo da ustupi Srbina nekom klubu barem na šest meseci. 

Takođe zapelo je i oko zahteva Totenhema da zna tačan broj utakmica koliko bi Veljković odigrao za Junajted, a to je bio zahtev koji menadžer Lidsa Uve Resler tek nije želeo da prihvati. 

Podsetimo, pre nekih mesec dana postojale su indicije da je i nekadašnji trener mladog tima Totenhema Tim Šervud želeo Veljkovića u Aston Vili, ali do realizacije transfera nije došlo. Inače, srpski omladinac je prošle sezone kratko boravio na pozajmicama u Čarltonu i Midlsbrou.

(FOTO: Action Images) 


tagovi

Premijer ligapozajmicaMiloš VeljkovićČempionšip

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara