Tradicija postoji da bi se rušila

Vreme čitanja: 1min | ned. 11.02.18. | 12:23

Dandalk danas favorit protiv Kork Sitija u finalu Superkupa Republike Irske

Kork Siti i Dandalk biju danas bitku za Superkup Republike Irske, u meču u kome se tradicionalno sastaju šampion i osvajač nacionalnog kupa. Kako je Kork prethodne sezone osvojio duplu krunu, takmac u finalu mu je veliki rival koji je prošle sezone bio viceprvak i drugoplasirani u kupu.

Favorit je Dandalk, jer igra na svom stadionu, a inače je i mnogo manje menjao tokom predsezone. Popularni Ljiljani doveli su četvoricu fudbalera, mahom vezista, među kojima su i jedan mađarski i jedan litvanski internacionalac, dok je Kork potpisao ugovor sa devetoricom novajlija. Dandalk je bez poraza u pripremnim utakmicama, sa četiri pobede i remijem. Između ostalog pobeđen je Seul, a iks je ostvaren u duelu sa kineskim Šangaj Šenksinom. Sa druge strane, Kork Siti je odigrao tri duela od početka priprema i ostvario isto toliko pobeda.

Izabrane vesti

Tradicija je na strani Korka, koji je bez poraza na šest poslednjih dvoboja, a minula dva gostovanja na Aviva stadionu slavio je istim rezultatom 0:3. Takođe, Dandalk je slavio jednom na minulih 13 okršaja sa Korkom, ali neuigranost rivala bi danas mogla da mu pomogne i donese prevagu.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 15:00 2571 IRSSK Dundalk - Cork City ki 1 2,05
Ukupna kvota2,05

REPUBLIKA IRSKA - SUPERKUP

Nedelja
15.00: (2,05) Dandalk (3,00) Kork Siti (3,80)

*** kvote su podložne promenama

(FOTO: Action Images)


tagovi

sportsko klađenjeKork SitiDandalk

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara