"Nebojša Milošević"
"Nebojša Milošević"

Traje agonija Građevinara: Nebojša Milošević podnosi ostavku

Vreme čitanja: 1min | sub. 26.10.13. | 17:35

Rad i posle 10. kola na začelju Superlige. Prvi kandidat za Miloševićevog naslednika Slađan Nikolić

Nebojša MiloševićNebrojeno puta su nas Radovi klinci oduševljavali dobrim igrača uprkos odlascima najboljih i najiskusnijih, ali ove sezone kao da je prevelik teret stavljen na njihova pleća. Nebojša Milošević, koji je pred početak sezone preuzeo funckiju trenera od Marka Nikolića, možda i prvi put od dolaska na Banjicu osetio je nemoć.

U 10. kolu Superlige Jagodina je odnela sva tri boda sa Banjice, pošto je isključenje Slobodana Uroševića u finišu prvog dela igre bilo prevelik udarac za domaći tim. Milošević je preuzeo odgovornost i ponudio ostavku.
"Nismo uspeli ni da zapretimo ozbiljnije. U ovakvim okolnostima trener snosi odgovornost. Moja je obaveza da podnesem ostavku, a to ću i saopštiti upravi kluba. Nadam se da će ovi mladi igrači sa nekim novim trenerom doći tamo gde im je i mesto", istakao je Milošević na konferenciji za novinare posle meča.

Izabrane vesti

Kolega iz Jagodine Mladen Dodić pokušao je da uteši kolegu poželevši Radu sve najbolje, jer je pred mladom ekipom sa Banjice svetla budućnost.

Činjenica je, ipak, i prilično neizvesna,  s obzirom da je odlazak iz kluba zbog sukoba sa navijačima ranije najavio i prvi čovek Rada Ranko Stojić.

Inače, kako MOZZART Sport saznaje iz izvora bliskih klubu, uprava Građevinara trenutno je najbliža rešenju da dirigentsku palicu poveri nekome od dosadašnjih asistenata u stručnom štabu. Prvi favorit je Slađan Nikolić, bivši igrač Rada, koji je kasnije branio i boje austrijskog Salcburga.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Nebojša MiloševićRadSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara