""
""

Traje rekonstrukcija Javora: Još sedmorica da dođu

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.06.16. | 15:11

“Zaslužujemo plasman u gornji deo tabele”, rekao je trener Miloš Veselinović

Ivanjički Javor je u novi ciklus priprema za predstojeću sezonu ušao sa izuzetno talentovanim i vrednim trenerom Milošem Veselinovićem.

Bivši strateg Radnika za MOZZART Sport podvlači da je pred klubom veliki posao, ali veruje da će takmičarska godina za Javor biti uspešna.

Izabrane vesti

Od kostura tima iz minule sezone ostali su Đogatović, Milović, Đokić, Stojaković i Eliomar. Igrači Javora su na ceni pa postoji interesovanje za Đokića i Crnomarkovića. Već su otišli Docić, Gajić, Miletić, Dražić, Zečević, Švonja i Ađuru. To govori da se u Ivanjici dobro radi. Zasad smo se pojačali Terzićem, Jovanovićem i Tomanovićem, ali potrebno nam je još minimum sedam igrača da bi se kompletirao sastav”, kaže za naš portal Veselinović.

U Ivanjici imate odlične uslove za treninge?
“Što se toga tiče sve je u najboljem redu. Pred nama je važan posao oko sklapanja tima i od toga će zavisiti i plasman u narednoj sezoni. Javor organizaciono zaslužuje gornji deo tabele”.

Počeli ste sa odigravanjem kontrolnih utakmica?
Igrali smo protiv milanovačkog Metalca. Oba tima su izvela igrače koji su na probi i neke mlade fudbalere. Tek sad nas očekuju kontrolne utakmice sa Rudarom, Mordovijom, Lučanima…Biće dovoljno provera do starta Superlige”, zaključio je Miloš Veselinović.

PIŠE: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@moozzartbet.com)

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaMiloš VeselinovićJavor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara