""
""

Traktor potvrdio da završava karijeru i seda u fotelju

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.05.14. | 14:30

Zaneti: Povlačim se sa terena, radujem se ulozi direktora

Simbol Intera Havijer Zaneti (40) potvrdio je danas da će se na kraju sezone oprosti od aktivnog bavljenja fudbalom. Popularni Traktor je član milanskog tima od 1995. godine i od tada je odigrao 856 utakmica za Neroazure i postigao 21 gol.
"Osećam da je pravo vreme da se povučem. Fudbal mi je mnogo dao i imao sam mnogo lepih trenutaka. Posle povrede tetive prošle godine, hteo sam da se vratim u ritam, ali nisam mogao. Igrao sam do 40. godine i na to sam ponosan. Sanjao sam da završim karijeru u Interu i drago mi je što sam to ostvario", rekao je Zaneti za argentinski La Nasion.

Legendarni fudbaler je izjavio da se raduje poziciji koja ga čeka - direktor Intera. Ovo je nedavno najavio predsednik kluba Erik Tohir.
"Spreman sam da ostanem u svetu fudbala, pokušaću da budem koristan i u ovoj novoj ulozi. Uzbuđen sam zbog toga", zaključio je argentinski fudbaler.

Izabrane vesti

Zaneti je sa Interom osvojio pet titula u Seriji A, Ligu šampiona, četiri nacionalna kupa, četiri Superkupa Italije, Kup UEFA i Svetsko klupsko prvenstvo.

Malo je ovakvih legendi.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija AItalijaInterHavijer ZanetiEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara