""
""

Transfer bomba iz Lučana: Patrik Eze Frajdej menja Karlosa Baku u Sevilji?!

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.06.15. | 18:49

Priča se razvija, Herta je takođe u igri, za najboljeg strelca Superlige se interesuje i Standard. Mladost očekuje istorijski transfer

Pre godinu dana je bio višak u Napretku, a danas je želja osvajača Lige Evrope. Prvi strelac Superlige, Patrik Eze Frajdej bi najbolju sezonu u karijeri mogao da kruniše prelaskom u Sevilju!

Izabrane vesti

Španski klub je zagrizao za popularnog Petka, a prvi kontakti između Sevilje i Mladosti su već uspostavljeni. MOZZART Sportu je potvrđeno iz Lučana da su napravljeni prvi koraci u pregovorima sa Seviljom, ali i da je nemačka Herta takođe zagrizla za Frajdeja. Nemci bi uskoro trebalo da dostave ponudu. Podsetimo, prvo je interes za Frajdeja pokazao Nant, potom se i uključio i Standard koji još nije odustao, a sada je i Sevilja u trci za potpis nigerijskog napadača.

Ne zna se koje obeštećenje Mladost traži za svog najboljeg igrača, ali neće biti iznenađenje ako transfer na kraju bude realizovan za sumu između 1.500.000 i 2.000.000 evra

Frajdej je zablistao ove sezone u dresu Mladosti, postao najbolji igrač Superlige, a glasovima kolega je izabran i za najboljeg igrača takmičenja. Ukoliko dođe u Sevilju, bio bi jedna od alternativa za Karlosa Baku koji je na izlaznim vratima kluba. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaŠpanijaSeviljaPrimeraprelazni rok 2015Patrik Eze FrajdejMladost LučaniHertaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara