"Radamel Falkao"
"Radamel Falkao"

KRAJ PRELAZNOG ROKA - Falkao potpisao za Mančester Junajted!!! Velbek u Arsenalu, Negredo i Lekić u minut do 12...

Vreme čitanja: 19min | sub. 25.02.17. | 05:28

Završen je prelazni rok u najjačim evropskim ligama, a Radamel Falkao je u 02.32 časova po centralnoevropskom vremenu promovisan kao pojačanje Mančester Junajteda

Radamel Falkao

Vreme je da zaključimo rubriku. Falkaa smo dočekali! Bio je 50. dan ovog leta da smo radili rubriku "Transferi uživo".

Izabrane vesti

Hvala vam na poverenju koje ste ovog leta ukazali redakciji MOZZART Sporta. Trudili smo se da vas što ažurnije i preciznije obaveštavamo o svim dešavanjima na fudbalskoj pijaci. Bilo je tu i tamo grešaka, ali sve veći broj vaših poseta nam je bio signal da smo na dobrom putu. Poslednjeg dana prelaznog roka smo oborili rekord sajta po broju komentara za jedan tekst. Ukupno smo imali preko 2,2 miliona pregleda stranica u ovoj rubrici, a samo danas preko 300.000. To nam je najbolja potvrda koliko ste nam verovali ovog leta.

U narednih par dana imaćete priliku da pročitate detalje analize fudbalske pijace za svaku jaču ligu posebno, a tu će biti i naše top liste.

U ime redakcije MOZZART Sporta, laku noć vam želi Aleksandar Gligorić, a novo slično druženje zakazujemo za januar. 

KRAJ!

02.32 - EVO GA!!! ZVANIČNO: Radamel Falkao je novi član Mančester Junajteda!!! El Tigre je došao na jednogodišnju pozajumicu u Mančester Junajted iz Monaka! 
"Kada je igrač kalibra Radamela Falkaa dostupan na tržištu, onda je to prilika koju ne smete da propustite", rekao je Luj van Gal. 

02.21 - Sećate li one golčine što je Velbek dao Arsenalu? Je l može neko pošalje link? 

02.15 - Čekamo Radamela... Stvarno bi mogao da šarne taj autogram i da idemo na spavanje. 

02.02 - ZVANIČNO!!! Dani Velbek potpisao!!! Nema zvanične potvrde o visini transfera, ali većina informacija govori da je reč o 20 miliona evra.

01.59 - Dok čekamo... Koja vam je bolja formacija? 

01.51 - ZVANIČNO: Hal Siti je realizovao pozajmicu Hatema Ben Arfe. Papiri su prošli na vreme i posao je zaključen. Odlino za sve nas koji ga imamo u fantaziju. Inače, šta mislite o prelaznom roku Hala? Reklo bi se da su dobar posao napravili. Pored Ben Arfe su doveli Dosona, Insa, Abela Ernandeza, Dijamea, Gastona Ramireza... A, Šejna Longa su "uvalili" za 15 miliona.

01.47 - Možda vam bude i zaninljiva vest iz Seltika. Šćepovićev dolazak je automatski značio i da je otpala mogućnost o dolasku Džona Guidetija iz Mančester Sitija u Glazgov. Tako da Šveđanin ostaje u Sitiju. Šteta što ga nema na terenu. Ako se sećate kako je igrao u Fejenordu, znate da je reč o odličnom napadaču... 

01.44 - Odgovor na pitanje o Negredu. Pozajmica na godinu dana s pravom otkupa za 27 miliona evra. 

01.38 - Evo vesti iz Mančester Junajteda! Ali, ne onih koje smo čekali... Ipak, da pomenemo da je mladi Tom Lorens prešao u Lester i potpisao četverogodišnji ugovor. I za njega je traženo produženje roka na dva sata. Čekamo i vesti o Ben Arfi za Hal Siti... 

01.35 - Ako vas zanimaju detalji oko Mike Ričardsa (ili Majke, kako hoćete). Reč je o pozajmici, a Fiorentina će morati da plati 5,5 miliona evra ako bude želela da ga otkupi. 

01.32 - Sada je stigao jedan komentar, a i ranije je bio jedan vezano za Srđana Babića. Propao mu je transfer iz Voše u Sampdoriju, ali nismo stigli da objavimo. Kažu da je problem bio menadžer. Taman posla. Od kada su u Voši problem menadžeri? 

01.28 - Znate li kome je Radamel večeras najviše zagorčao život? Odgovor je: Alanu Traoreu. Ofanzivac Lorijana je čekao cele veče da El Tigre pređe u Junajte kako bi on došao na njegovo mesto u Monako i nije dočekao. Transfer je propao... Tako piše Lekip.

01.21 - Evo makar neke vesti o Falkau. Španski transfer ekspert Giljem Balag koji se stvarno proslavio ekskluzivama sa pijace je pre 11 minuta tvitnuo da je Falkao bez problema prošao lekarski i da se samo čeka objava Junajteda. 

01.16 - Sad informacija za partizanovce. Babović je slobodan igrač i može da potpiše kada hoće. Kako za Partizan tako i za ostale klubove. Kao što i Žigić može da potpiše kada hoće. Što se Lole Smiljanića tiče, on bi prema nekim informacijama mogao u Napredak. 

01.12 - Neko je u komentarima pitao za Lazovića. Prema našim informacijama, jedina ponuda za Darka je bila iz nemačkog drugoligaša Nirnberga, ali on nije želeo da ide u Cvajtu. Tako da najverovatnije ostaje u Zvezdi. Iako, pijaca je i dalje otvorena u Rusiji i Turskoj. 

01.04 - Još ništa oko Radamela...  Evo jedna ideja da malo začinimo druženje. Ostale su nam još četiri nagrade. Knjige o Ibri (aposlutno je fantastična!), Mesiju i Montevideu i MOZZART lopta. Ne znam kako da napravim nagradnu igru da bude skroz fer, pošto Fejsbuk ne svrstava odgovore baš precizno i u sekund. Zato, pokušaćemo ovako. Znate da mi u MOZZARTU volimo da rimujemo naslove i da nas vi često zezate zbog toga. To uglavnom rade kolege Joksa i Neša. Pošto su dobri momci i sjajne kolege, ajde da ih ispoštujemo. Ko na Fejsbuk stranici MOZZARTA sastavi najbolju rimu za prelazni rok, dobija nagrade. Tačnije, ona četvorica koji budu imali najviše lajkova. Ajmo, ljudi, OVDE

00.59 - Daily Mail piše da nema nikakvih problema oko Radamelovog lekarskog, već da se objava očekuje svaki sekund. A, što se tiče plate od 300 i kusur hiljada nedeljno, to je po mnogim iveštajima lažna vest koju su pustili engleski tabloidi. Videćemo u narednih para dana, sve će se saznati... 

00.54 - Smena je završena još pre sat vremena, ostatak redakcije je otišao kući, ali greh je da sada prekinemo. Ne ide mi se sa posla. Ajde šaljite neke zanimljive komentare dok čekamo Radamela i Velbeka. Inače, ima na RTS-u partizanski film, pa nije potpuna tišina u kancelariji...  

00.54 - ZVANIČNO - Sautempton je kompletirao transfer Sadioa Manea iz Red Bula Salcburga. Visina transfera 15 miliona evra. Pogledajte kakav je igrač. 

00.51 - Još deset minuta za Mančester Junajted. Arsenalu je rok produžen za dva sata, tako da oni imaju sat i 10 minuta... Stvarno dođe čoveku da se zapita: šta su ceo dan radili?

00.45 - Dok čekamo Falkaa, evo jedne zanimljive vesti vezane za njega. Evo šta je Florentino Perez večeras rekao o nedolasku Falkaa u Real Madrid. 
"Da sam doveo Falkaa, napustio bih klub i ostavio ga Žoržu Mendešu", rekao je Florentino
Šta ovo znači? Možda to da je Superagent ustvari nemilosrdan sa svojim procentima i da su uslovi koje on postavlja klubovima jednostavno nisu humani. Koliko god Florentinu zamerali na megalomanskim kupovinama, ipak je lepo znati da ni najmoćniji menadžer na svetu ne može da radi baš šta hoće. Ako dođe dan da menadžer može da radi šta hoće i u klubu kakav je Real, onda će to biti znak da je sve otišlo dođavola... 

00.40 - Hal Siti čeka odgovor da li je Hatem Ben Arfa prošao proceduru. 

00.37 - Ako je verovati izveštajima iz Francuske, Andre Aju je danas boravio u Londonu i za to vreme odbio ponude Hal Sitija, Svonsija, KPR-a i Aston Vile. Potom se vratio u Marsej. Čovek otišao na kafu u London... 

00.35 - ZVANIČNO: Ajaks je potvrdio da je potpisao zamenu za Bejlija Blinda. Reč je o danskom reprezentativcu iz Majnca, Nikiju Zimlingu. On je došao na pozajmicu s pravom otkupa. 

00.33 - ZVANIČNO: Kevin Dojl je prešao iz Vulverhemptona u Kristal Palas na šestomesečnu pozajmicu! 

00.31 - Informacije sa Ostrva kažu da nema nikakvih problema sa lekarskim pregledima Falkaa i Velbeka i da je u pitanju samo papirologija. Čekamo zvaničnu potvrdu... 

00.29 - ZVANIČNO - Tobi Aldervireld je prešao iz Atletika u Sautempton na jednogodišnju pozajmicu. 

00.22 - Još nema vesti o Radamelu i Velbeku. Čekamo i dalje... Nema spavanja! 

00.17 - Junajtedu i Arsenalu je dato sat vremena fore da završe transfere Falkaa i Velbeka. Čekamo... 

00.10 - ZVANIČNO: Dejan Lekić je novi igrač Eibara! Poslednje vesti sa Pirineja. 

00.07 - I KPR je uspeo! ZVANIČNO: Niko Kranjčar je novi igrač Kvins Par Rendžersa!  

00.04 - ZVANIČNO: Alvaro Negredo je novi igrač Valensije! Prešao je u "minut do 12". Reč je o pozajmici iz Mančester Sitija. 

KRAJ - Završen je prelazni rok u najjačim ligama Evrope. Sada nam ostaje da čekamo rezultate transfera koji su bili pred realizacijom i da vidimo kome je "zakazala olovka"... 

23.57 - I Arsenal je tražio produženje roka za kupovinu Danija Velbeka!

23.55 - ZVANIČNO: Lil je potvrdio kupovinu napadača Mihaela Freja iz Jang Bojsa za tri miliona evra. Ugovor na četiri godine. 

23.53 - POSLEDNJA VEST! Skaj Sports javlja da je Mančester Junajted od rukovodstva Premijer lige zatražio dodatnih sat vremena za registraciju Radamela Falkaa! lekarski pregledi i dalje traju... Šta se to dešava sa Radamelom? Da li je na pomolu najveći debakl u istoriji prelaznih rokova? Ili će potpisati u "Fergi tajmu"?

23.47 - Jedna vest zanimljiva nama u Srbiji. Mladi prvotimac Palerma Jevrem Kosnić je prosleđen na pozajmicu u Honved.. 

23.45 - ZVANIČNO: Morgan Amalfitano u Vest Hemu! Ugovor na tri godine! 

23.42 - Arsenal je poslednjeg dana prelaznog roka pokušao da dovede štopera, ali nisu uspeli ni sa Nastasićem, ni sa Van Dajkom, ni sa Vlarom, ni sa Vinstonom Ridom... 

23.36 - ZVANIČNO: Hal Siti je potvrdio dolazak Gastona Ramireza na jednogodišnju pozajmicu iz Sautemptona !

23.34 - Radosna vest za navijače Liverpula! ZVANIČNO: Osama Asaidi je otišao u Stouk na jednogodišnju pozajmicu! 

23.31 - ZVANIČNO: Aleksandar Čavrić je prešao iz OFK Beograda u Genk! Ugovor na tri godine plus još dve. Naravno, po običaju kada su naši klubovi u pitanju, nema finansijskih detalja transfera. 

23.28 - Brazilski napadač Žonas je slobodan igrač pošto je raskinuo ugovor sa Valensijom koja nije uspela da ga proda. 

23.24 - Pijaca u Italiji je završena pre 25 minuta, ali Atalanta je tek sada potvrdila. Zvanično: Alehandro "Papu" Gomez je novi igrač kluba iz Bergama! Dolazi kao zamena za Bonaventuru koji je prešao u Milan. Ugovor na tri godine... 

23.21 - Da se malo i pohvalimo. MOZZART Sport je prvi sajt na svetu koji je večeras objavio transfer Stefana Šćepovića sa svim tačnim detaljima. Sada je i Seltik potvrdio. Nije baš da smo imali ekskluzivu o Ronaldinju, ali nije ni mala stvar. Sve zahvaljujući našem čitaocu sa incijalima M.Z. koji je večeras bio na vezi sa Škotskom. Srećno Stefane!

23.18 - ZVANIČNO: Sandro je novi igrač Kvins Park Rendžersa! Transfer je teažak 12,65 miliona evra. Ko je bolje prošao: KPR ili Totenhem? Da je Rednap Srbin, svašta bismo posumnjali... 

23.17 - Ljudi, Žigić je slobodan igrač. Po pravilima može da potpiše kada hoće. Za njega ovaj rok ne važi... 

23.16 - Everton je odustao. Kleverli nije hteo da smanji platu i ostaje u Mančester Junajtedu. Dobra ili loša vest za vas navijače Junajteda? 

23.11 - Italijanski Skaj javlja da je Inter upravo odbio mega ponudu Barselone za Matea Kovačića

23.09 - Ako vas zanima Nastasić, danas smo iz izvora bliskih igraču saznali da transfer nije ni bio opcija jer on nijednog trenutka nije želeo da napusti Mančester Siti, ali nismo smeli ranije da objavimo. Ostaće u klubu da se nametne Pelegriniju.  

23.06 - Foto-finiš! Everton se nada da će dobiti na pozajmicu Toma Kleverlija! 

22.59 - Hari Rednap je priznao da od Borinija nema ništa, da je posao oko Sandra završen i da je Niko Kranjčar pristao na smanjenje plate od 65 odsto kako bi došao u KPR kod svog omiljenog trenera. 

22.57 - ZVANIČNO: Mika (ili Majka, kažu da se tako izgovara) Ričards je potpisao za Fiorentinu! Tri minuta pre isteka kraja prelaznog roka u Italiji!. 

22.54 - Još nema zvanične potvrde, ali izgleda da je Sautempton završio dolaske Aldervirelda i Manea. Aledrvireld dolazi na jednogodišnju pozajmicu iz Atletika, dok će Mane biti plaćen 15 miliona evra Red Bul Salcburgu. Za neki prvi utisak, Sveci su odradili sjajan prelazni rok... Šta vi mislite?  

22.50 - Iznenađenje u Sampdoriji u poslednjim minutima prelaznog roka! Klub Siniše Mihajlovića je doveo mladog crnogorskog napadača Luku Đorđevića iz Zenita. Inače, ako vas zanima reč je o igraču iz menadžerske agencije Falija Ramadanija. Jeste li iznenađeni? 

22.47 - Još deset minuta u Italiji! Još nema zvanične potvrde Mike Ričardsa u Fiorentini. Možda ne radi olovka?

22.43 - Ljudi, hoće li taj Mančester zvanično potvrditi Falkaa!? Lekarski traju predugo... Možda zbog kolena....

22.40 - ZVANIČNO: Džejms Mekartur je novi igrač Kristal Palasa! Najveći transfer u istoriji kluba sa Selharst Parka, pošto su Viganu platili oko devet miliona evra. Evo i fotke...  

22.37 - Upravo smo imali telefonski poziv iz Škotske! Imamo ekskluzivu koju ni Škoti nisu objavili: Stefan Šćepović je novi napadač Seltika! Ugovor na četiri godine, cena transfera 3,1 miliona evra. 

22.31 - ZVANIČNO: Porto je doveo brazilskog plemejkera Otavija iz Interanasionala za sedam miliona evra. Idite na Youtube da vidite kakav je igrač... 

22.26 - ZVANIČNO: Dva odlaska iz Arsenala. Rjo Mijači na pozajmicu u Tvente, Injasi Mikel na tri godine u Norič. 

22.22 - Bravo Marsej! ZVANIČNO: Dorija je novi igrač Olimpika iz Marseja! Supertalentovani Brazilac je potpisao na četiri godine, transfer je težak osam miliona evra, a on će zarađivati milion evra po sezoni. 

22.19 - Argentinski golman Serhio Romero je večeras odbio ponudu Mančester Junajteda! Crveni đavoli su mu tražili da smanji platu, a on nije želeo da igra za manje para i još bude rezerva... Everton i Liverpul su i dalje u igri. Na transferu radi čuveni Mino Rajola kojeg je Sampdorija angažovala da završi posao. Taj čovek može da žednog prevede preko vode... Ako i to propadne, "ne gine" mu Dinamo Moskva. 

22.15 - ZVANIČNO: Mapu Janga Mbiva je novi štoper Rome! Francuz je stigao na jednogodišnju pozajmicu iz Njukasla sa otkupnom kluzulom od pet miliona evra. 

22.13 - Izgleda kao gotov posao! Hatem Ben Arfa na šestomesečnoj pozajmici u Hal Sitiju. Izgleda da pored njega dolazi i Gaston Ramirez kojem je propala pozajmica Sautemptona u Sevilju. 

22.10 - Pazite sad! BBC (Bi-Bi-Si) javlja da je dogvoren trasfer Danija Velbeka iz Mančester Junajteda u Arsenal za sumu od 20 miliona evra. Oni obično ne lupaju gluposti i ozbiljan su medij... Ali, hajde da sačekamo. Još dva sata! Inače, trudimo se da vam sve sume transfera koji se rade u funtama, pretvorimo u evre, kako bi bilo razumljivije. 

22.03 - ZVANIČNO: Supertalentovani štoper Nikola Isima Mirin je prešao iz Monaka na jednogodipnju pozajmicu u PSV! 

22.01 - Zamena za Radamela Falkaa će biti Alan Traore iz Lorijana! Monako polako završava transfer javljaju francuski mediji. 

21.58 - Velbek i Huntelar su i dalje u igri za Arsenal. Malo je verovatno da će Arsen dovesti obojicu. Ulazimo u poslednja dva sata fudbalske pijace! 

21.53 - ZVANIČNO: Đakomo Bonaventura u Milanu! Sedam miliona evra ide Atalanti. Ugovor do 2019. godine, ali ne znamo  za koju platu... Pare za Bonaventuru su obezbeđenje prodajom Kristantea u Benfiku za šest miliona evra. 

21.52 - Vigan je kao slobodnog igrača angažovao Kaspera Kvista koji je u prošloj sezoni nosio dres Štutgarta. 

21.50 - Niko Kranjčar je na Loftus Roudu gde pokušava da kompletira transfer u Kvins Park Rendžerse za koje je prošle godine igrao kao pozajmljen igrač kijevskog Dinama. 

21.47 - Menadžer Alvara Negreda je na sastanku sa čelnicima Mančester Sitija koje moli da puste njegovog klijenta u Valensiju na pozajmicu. 

21.42 - Hal Siti je lansirao ponudu za Hatema Ben Arfu iz Njukasla. On nije u planovima Pardjua, ali je odbio transfer u Bešiktaš. Dovodio se i u vezu sa Birmingemom... 

21.39 - Gotov posao! Milan je dogovorio dolazak Đakoma Bonaventure iz Atalante. Reč je o vrlo zanimljivom 25-godišnjaku, koji igra na poziciji ofanzvnog veznog igrača i celog leta je bio povezivan sa dolaskom u Inter. Rosoneri su platili sedam miliona evra za njega. Bonaventura je zapravo najskuplje pojačanje Milana ovog leta. Ipak, da sačekamo i zvaničnu potvrdu da ne bude kao sa Bijabijanijem i Zakardom... 

21.36 - Nije Enco Perez ili Fredi Guarin, ali je ipak pojačanje u veznom redu. Valensija završava posao oko brazilskog plejmejkera Filipea Augusta iz Rio Avea.  

21.34 - Sanderlend se opet vratio u trku za Fabija Borinija

21.29 - Da ne zaboravimo i Miku Ričardsa... On je jutros doputovao u Firencu, večeras je obavio lekarske preglede, ali zvanične potvrde transfera još nema. U Italiji pijaca traje do 23.00.

21.27 - Inter je ekspresno odgovorio Realu i odbio predlog o pozajmici Guarina! Italijani ne žele da pozajmljuju Kolumbijca, u obzir samo dolazi konačan transfer u iznosu od 15 miliona evra. 

21.24 - Propao posao! Fabio Borini neće preći u KPR pošto se sa Rednapom nije dogovorio oko plate. Liverpul je u nezavidnoj situaciji jer želi da se reši Italijana... 

21.21 - Toronto je odbio sve ponude za pozajmicu Džermejna Defoa. Lester i Totenhem su ostali kratkih rukava... 

21.11 - ZVANIČNO: Emilijano Insua je prešao iz madridskog Atletika u Rajo Valjekano na jednogodišnju pozajmicu. 

21.08 - Milanovo iznenađenje za kraj večeri! Posle neupeha sa Bijabijanijem, Rosoneri će u poslednjih dva sata prelaznog roka (u Italiji traje do 23.00) pokušati da dovedu Đakoma Bonaventuru iz Atalante koji se celo leto dovodio u vezu sa Interom, a danas je bio na korak od Verone. 

21.06 - ZVANIČNO: Havijer Saviola je novi igrač Verone! Argentinac je došao iz Olimpijakosa i potpisao jednogodišnji ugovor. 

21.00Ulazimo u poslednja tri sata pijace. Čekamo potvrde transfera Falkaa, Aldervirelda, Manea, Sandra, Velbeka, Borinija, Kleverlija, Guarina, Negreda... 

20.57 - Bomba iz Madrida! Real hoće Fredija Guarina! Madriđani nude tri miliona evra za pozajmicu Kolumbijca iz Intera! Taman kada se msililo da su oba kluba završili prelazni rok, sada su opet uzburkali pijacu. Guarin je izričita želja Karla Anćelotija

20.51 - ZVANIČNO: Dejli Blind je novi igrač Mančester Junajteda! To je potvrdio Ajaks na svom Tviter profilu! Transfer iznosi 17 miliona evra. 

20.47 - Juventus je odbio tri ponude za Sebastijana Đovinka! "Atomskog mrava" su želeli Monako, Lacio i Torino. 

20.45 - Sautmeptonova bomba je tempirana da eksplodira! Supertalentovani ofanzivni vezista Sadio Mane iz Red Bul Salcburga se nalazi u Sautemptonu na lekarskim pregledima pošto su Austrijanci prihvatili 15 miliona evra tešku ponudu. 

20.42 - Sada se širi informacija da Mančester Junajted posle Falkaa sprema još jednu pravu bombu! Videćemo da li je to istina. Mi nastavljamo i sa deljenjem nagrada, knjige o Mesiju, Ibrahimoviću, o jugoslovenskoj generaciji iz 1930. u Montevideu, zatim MOZZART fudbalske lopte... su tu.

Sada vas pitamo: Koji će od ovog trenutka do kraja večeri biti najskuplji završen transfer. Dakle, prognozirajte najskuplji transfer koji se još nije dogodio, a koji će biti realizovan. Odogvore šaljite na našu Fejsbuk stranicu. Vreme za prognoze ističe u 21:30!

20.37 - Kruzeiro je opet odbio ponudu Monaka! Ovoga puta nije prihvatio 10 miliona evra za talentovanog Evertona Ribeira

20.33 - Poslednje vesti o Velbeku. Njegov menadžer kaže da ima tri ponude. Dve za pozajmicu tešku 4,5 miliona evra i jednu za trajan transfer u iznosu 22,7 miliona evra. Možda je ovo samo pritisak na Arsenal da plati pun iznos transfera... Inače, kladionice u Engleskoj su prvo suspendovale uplate na Velbekov transfer, ali su ih sada opet otvorile. 

20.24 - PSŽ je odbio ponudu Rome tešku 10 miliona evra za Adrijena Rabioa! Mladi vezista ostaje u Parizu, a u januaru će moći da pregovara sa zainteresovanim klubovima bez dozvole kluba i da narednog leta ode bez obeštećenja. Čini se da su svi izgubili ovakvom odlukom... 

20.21 - Očekuje se da Kristal Palas uskoro i zvanično potvrdi dovođenje Džejmsa Mekartura iz Vigana za sumu od skoro devet miliona evra. 

20.19 - Parma je u pregovorima sa Sasuolom oko napadača Serđa Flokarija koji bi trebalo da zameni Amaurija

20.11 - Pojavile su se informacije da je Arsenal aktivirao otkupnu klauzulu ood 15 miliona evra za Klasa Jana Huntelara. To je objavio jedan nemački list. Ako je to istina, Šalke je nemoćan, ostaje da se Tobdžije i Huntelar dogovore o plati. Za sada nema nikakve potvrde ove vesti koju je lansirao berlinski Junge Velt.

20.08 - Pozajmica Danija Velbeka bi mogla da košta Arsenal čak 7,5 miliona evra! 

20.04 - ZVANIČNO: Nikola Gulan je potpisao dvogodišnji ugovor sa Majorkom!

19.57 - Lester sada deluje kao najozbiljniji kandidat za dovođenje Džermejna Defoa na pozajmicu iz Toronta. 

19.54 - Nekadašnji golman Vojvodine, Matej Delač je potpisao za Arl. Jednogodišnja pozajmica iz Čelsija. 

19.53 - Poslednje vesti iz Italije kažu da je Inter završio sa prelaznim rokom. Fredi Guarin nije otišao iz kluba i sve je upropastio. Dakle ništa od Lavecija, Tovana ili Bonaventure... 

19.50 - ZVANIČNO: Elder Postiga je novi igrač Deportiva iz La Korunje! 

19.47 - Everton će do ponoći realizovati transfer Toma Kleverlija, najavljuju Englezi. 

19.44 - Menadžer Danija Velbeka je otkrio da njegov klijent ne želi na pozajmicu već samo konačan transfer. Problemi za Arsenal? 

19.43 - Šok u Milanu! Propao je dolazak Žonatana Bijabijanija u Milan, iako je Francuz i zvanično promovisan. Kristijan Zakardo je odbio da se preseli u Parmu i sve upropastio... 

19.41 - ZVANIČNO: Sebatijan Koates u Sanderlendu! Urugvajski štoper je došao na jednogodišnju pozajmicu iz Liverpula. 

19.37 - Pre pola sata Radamel Falkao je sleteo u Mančester. U crnom Ševroletu je krenuo u trening centar Karington. Očekuje se lekarski i potpis ugovora. Raspoloženje Junajtedovih navijača danas verovatno izgleda ovako... 

19.33 - Gotov posao! Alehandro "Papu" Gomez je novi igrač Atalante! Odlični Argentinac se vratio u Italiju iz Metalista. Ovo znači da su otvorena vrata za transfer Bonaventure. U Inter ili Veronu. 

19.31 - Dileme više nema: Dani Velbek je na lekarskim pregledima u Arsenalu! 

19.29 - Poslednje informacije govore da je Palermo pobedio Fiorentinu u trci za švedskog napadača Džona Guidetija iz Mančester Sitija. Dostojna zamena Abelu Ernandezu koji je danas promovisan u Hal Sitiju... 

19.25 - Pratiti uživo poslednji dan prelaznog roka težak je i naporan posao, ali i sladak za fudbalske fanatike, kakvih je dosta u MOZZART Sportu. Međutim, ako istu stvar radite uživo za televiziju, pa se još javljate sa lica mesta direktno u program, a uz to ste žensko, onda stvari mogu da postanu potpuno neverovatne. Novinarka Skaj Sportsa u prošlom prelaznom roku javljala se sa stadiona Noriča i prisetimo se šta je doživela... Zaista urnebesno...

19.24 - Kruzeiro je jutros odbio 16 miliona evra od Monaka za najboljeg igrača Gulara. Ali, sada razmišlja o novoj ponudi Kneževa teško 10 miliona evra za superatalentovanog Evertona Ribeira kojeg juri i Mančester Junajted. 

19.18 - Koliko su Englezi moćni na fudbalskom tržištu najbolje govori podatak da je drugoligaš Kardif platio šest miliona evra za Bruna Ekuelea Mangu iz Lorijana. 

19.08 - Da se podsetimo koji mogući transferi nas očekuju do kraja prelaznog roka. Negredo je blizu Valensije, sada javljaju da je Velbek na korak od Arsenala. Videćemo šta će biti sa Soldadom. Nejasna je i dalje ta Junajtedova potraga za vezistom. Moutinjo je trenutno prvi pik. U Italiji, Juve miruje, Inter traži ofanzivnog vezistu. Milan je izugleda završio, Roma je dovela Jangu Mbivu. U Španiji su Real, Atletiko i Barsa završili kupovine, ali možemo svašta da očekujemo od Valensije. Videćemo i kakvog će špica Monako dovesti umesto Falkaa

19.07 - Gotovo! Amauri je potpisao dvogodišnji ugovor sa Torinom! 

19.05 - Navijači Arsenala, evo vesti koji ste čekali: Mediji iz Londona javljaju da je Dani Velbek primećen ispred Arsenalovog trening centra! Šta mislite šta tamo radi? Izgleda da konačno stiže "devetka" na Emirate. Nije baš Falkao, ali nije ni Žigić

19.01 - Završen je prelazni rok u Portugalu, ali da pomenemo da je  Engleskoj pao rekord! Do sada je na engleskoj fudbalskoj pijaci potrošeno 783.750.000 funti. Najjači prelazni rok u istoriji fudbala! A, tek večeras nas očekuje brdo transfera. 

18.59 - Nastavljamo i da vas nagrađujemo. Sledeće pitanje vezano je za najbolji besplatni transfer u Evropi ovog leta po vašem mišljenju, a odgovore šaljite na MOZZART Fejsbuk stranicu (Nagrade su knjige "Ja sam Zlatan Ibrahimović", "Mesi: Priča o dečaku koji je postao legenda", "Montevideo, Bog te video", kao i MOZZART lopta).

18.58 - Ljudi, pripremite se za još jedno kviz pitanje na našoj Fejsbuk stranici... 

18.57 - Fiorentina je demantovala da Manuel Paskval ide u Milan. 

18.54 - Još jedno pojačanje u Sampdoriji! I opet u odbrani! Posle Romanjolija, Silvestrea i Babića, Dorija je danas dovela i Đamela Mesbu. 

18.51 - Mladi Šveđanin Aleks Kačaniklić je prešao iz Fulama u Kopenhagen na šestomesečnu pozajmicu. 

18.46 - Tobi Aldervireld je upravo na lekrskim pregledima u Sautemptonu. Atletiko još mora da se sa platnog spiska reši "Sebolje" Rodrigeza.

18.40 - Nekada jedan od najtalenttovanijih fudbalera Evrope, Rojston Drente je prešao na šestomesečnu pozajmicu iz Redinga u Šefilda Venzdej. 

18.37 - Vesti iz Španije govore da je prelazak Alvara Negreda u Valensiju jako blizu realizacije. Reč je o pozajmici s otkupnom klauzulom od 25 miliona evra. 

18.31 - Jon Arne Rise će opet igrati u Ligi šampiona! Norveški veteran je danas potpisao za APOEL.

18.25 - Ako vas zanima, transfer Srđana Babića iz Vojvodine u Sampdoriju iznosi 1,6 miliona evra. dakle, Voša je prema zvaničnim podacima ovog leta zaradila ukupno pet miliona evra na transferima, Babića, braće Milinković Savić i Radoje. E, sada pitanje je koliko novca je otišlo u klupsku kasu, a koliko na menadžerske provizije... 

18.22 - Pre 22 minuta je završen prelazni rok u Nemačkoj. Transfer dana u Bundesligi je dolazak Luisa Holtbija u Hamburg na jednogodišnju pozajmicu iz Totenhema. 

18.21 - Evo jedna informacija koju smo upravo dobili u redakciju iz Škotske. Naime, Seltik i dalje pokušava da dovede Stefana Šćepovića. Potvrđeno nam je da direktor Seltika radi na transferu pošto Hetafe ne može da plati Sportingu traženih 3,5 miliona evra. Stefan je opet blizu Seltik Parka. 

18.14 - Bugarski golman Nikolaj Mihajlov je raskinuo ugovor sa Veronom i karijeru će nastaviti u turskom Mersinu. 

18.11 - Verona dovodi Bonaventuru iz Atalante koji je bio velika želja Intera, a klub iz Bergama će na njegovo mesto najverovatnije dovesti Alehandra Gomeza iz Metalista. 

18.05 - Tek što se vratio u Inter posle propale pozajmice u Sautemptonu, Safir Taider se uputio ka novom klubu. Prelazi na pozajmicu u Sasuolo. 

17.59 - Hari Rednap je istresao 25 miliona evra na sto i doveo Fabija Borinija i Sandra! Opširnije OVDE

17.57 - Francuski veteran Gael Žive je potpisao dvogodišnji ugovor sa Evijanom. 

17.52 - ZVANIČNO: Bendžamin Stambuli je novi igrač Totenhema! Monepljeu će pripasti između pet i osam miliona evra na ime obeštećenja, a defanzivni vezista je potpisao na pet godina. 

17.46 - Veteran Emil Heski je blizu prelaska u četvrtoligaša Oksford Junajted. Prethodne dve godine je igrao u australijskom Njukaslu

17.39 - Iznenađenje iz Milana. Na San Siro stiže levi bek Fiorentine, Manuel Paskval. Inače, Bijabijani je i zvanično potpisao pošto je prošao lekarske preglede. Parma je u zamenu dobila Zakarda i četiri miliona evra. 

17.33 - Završen je još jedan krug našeg takmičenja na MOZZART Fejsbuk stranici. Obećali smo vam da ćemo vas nagraditi, ali i da ćemo ovde pustiti najzanimljivije fotografije koje nam stignu, a na kojima se vidi kako pratite prelazni rok na sajtu mozzartsport.com. Vaš domaćin na ovom postu ljubomoran je na one koji prate poslednje sate letnje pijace uz pivo, ali je obećao sebi da će se počastiti ovim napitkom kada se ludilo završi. Evo slika...

P.S. Ostanite uz nas, biće još


tagovi

međunarodni fudbalTransferi uživotransferi2014

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara